Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

anka_ 19:56, 03 mar 2017

U mnie takie dzieła sztuki (miechunki) już dawno zjadły bażanty. To ich przysmak.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
roma2 19:57, 03 mar 2017

Sylwia już dawno mnie do Ciebie wysłała . Doczłapałam niemrawo, ale teraz biegam po Twoim ogrodzie. Na razie chaotycznie, to tu to tam. Bosko masz! Przepraszam, z wrażenia się nie przywitałam...dobry wieczór i... do zobaczenia (koniecznie)
dana1s 19:57, 03 mar 2017

anka_ napisał(a)
U mnie takie dzieła sztuki (miechunki) już dawno zjadły bażanty. To ich przysmak.

U mnie tylko jedna się uchowała
Ale jest piękna

dana1s 20:01, 03 mar 2017

roma2 napisał(a)
Sylwia już dawno mnie do Ciebie wysłała . Doczłapałam niemrawo, ale teraz biegam po Twoim ogrodzie. Na razie chaotycznie, to tu to tam. Bosko masz! Przepraszam, z wrażenia się nie przywitałam...dobry wieczór i... do zobaczenia (koniecznie)

Dobry wieczór
Witam serdecznie w wiosennym już ogrodzie.
Bardzo dziękuję za serdeczny komentarz i zapraszam ponownie!
To miłe, że Komuś podoba się efekt naszej pracy

anka_ 20:04, 03 mar 2017

dana1s napisał(a)
Ale jest piękna
Tu trzeba się zgodzić. A do tego piękne fotki robisz, fajnie chwytasz wszystkie detale.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
dana1s 20:14, 03 mar 2017

anka_ napisał(a)
Tu trzeba się zgodzić. A do tego piękne fotki robisz, fajnie chwytasz wszystkie detale.

Aniu, dziękuję bardzo za miłe słowo
Staram się, ale różnie z tym bywa. Lubię biegać z aparatem i uwieczniać chwile sprawia mi to wiele radości, a jak jeszcze Komuś się podoba

Basilikum 20:46, 03 mar 2017

czekaj czekaj a ta leszczyna to isiaj czy rok temu?
mam biec ran ogladac moja?

A ja dzis nic nie zrobilam w ogrodzie. Za to mam 53 knedle zamrozone i posprzatana chalupe jutro lece do ogrodu a wieczorem do teatru.
dana1s 20:53, 03 mar 2017

Basilikum napisał(a)
czekaj czekaj a ta leszczyna to isiaj czy rok temu?
mam biec ran ogladac moja?

A ja dzis nic nie zrobilam w ogrodzie. Za to mam 53 knedle zamrozone i posprzatana chalupe jutro lece do ogrodu a wieczorem do teatru.

Dzisiaj, kwitnie aż miło

Ja troszkę podziałałam, ale bez szaleństw. Siedziałam trochę z Tatą.
Czytałam o knedlach, może przepis podasz bo mnie zaintrygowały
O Pani się ukulturalnia
Dawno nigdzie nie byłam Nawet w kinie

To moje porcelanowe zdobycze

Kuchenne

dana1s 20:57, 03 mar 2017

I łazienkowe

Basilikum 20:58, 03 mar 2017

a tkie to by mi tez pasowaly : sliczne sa

jutro lece leszczye ogladac i pare innych

ja sie raz w roku ukulturniam. U nas we wsi obok jest teatr z cyklu Ochotnicza Straz Pozarna przedstawia. Graja nasi sasiedzi i smiechu jest zawsze coniemiara

przepis na knedle jest tak na oko taki: zmielona watrobka, pociate w paseczki bulki, jajko, mleko przyprawy. Chcesz dokladniejszy?