Ja wczoraj obeszłam wszystko i wiosna jest już bardzo widoczna. Dzisiaj ma być znów piękna pogoda, to sprzyja ogrodowaniu.
Liczę na fotki z Twojego ogrodu! I na wątek
Ja uwielbiam te nasze stare meble, teraz moda na nowoczesność, ale to nie dla mnie. Jestem wierna moim starociom
Obecnie poszukuję drugiej szafki nocnej takiej jak na zdjęciu i niestety nic nie mogę znaleźć. Jak już wygrzebałam to ją cena... pogrzebała
Pięknie to wygląda, taka misterna robota. Uwielbiam takie detale w ogrodzie
To prawda, wyszło słońce i człowiek dostał energii. Trzeba ją gdzieś spożytkować. W domu siedzieć grzech, to wszyscy ruszyli do ogrodu.
Tyle na to czekaliśmy ...wreszcie można bezkarnie szaleć z grabiami
Basiu bardzo dziękuję
Wiosna to taki czas , że wszystko piękne wygląda.
U mnie dzisiaj niebo dość pochmurne, ale jest ciepło.
Ogarnę dom i idę sprzątać ogródek przy domu. Musi się podobać potencjalnym kupcom
Starocie kocham nad życie. Wybrałam sobie białe niezdobione przedmioty, one wszystkie ze sobą pasują. I tak dokupuję i kompletuję
To jeszcze pokażę figurki, które mnie bardzo "kręcą"
Są to stare wyroby, pojawiło się na rynku mnóstwo podobnych, ale te mają piękną pajęczynkę spękanego szkliwa....ach
Jakaś gąsiennica i u mnie tak liście dębu czyści - piękny efekt, gdzieś mam zasuszony taki liść, miechunki u mnie brak. Widziałam podobną ażurową biżuterię, żadna jednak ma się nijak do natury