Justysiu oba projekty ładne, ale mnie zachwycają ostatnio małe domki. Dlatego Karmel mi sie bardziej podoba. Ja mam chęć na mały dworek Miłków idealnie mi się wpasowuje w moją wizję.
Czyli chcesz projekt indywidualny? czy tylko adaptować gotowy projekt?
U nas nie ma szans na odrolnienie jednej działki, muszę czekać na przekształcenie całej dzielnicy, wiem że to absurd ale nie mamy wyjścia
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę!
Cegielnię znam, piękne produkują cegły ale ceny dość wysokie.
Aparat to kolejny egzemplarz Pentaxa x70, nie chcę póki co innego. Trochę mniej pstrykam to i lepszy nie potrzebny...
Ściana to było moje marzenie, wreszcie się spełniło.
Pokażesz jak odbierzesz rzeźbę?
Może jakiś wątek ? Załóż proszę
Dziewczynki trzymajcie kciuki, Mama zaraz ma operację.
Pozdrawiam i do potem!
Mi sie nigdy nie znudza twoje zdjecia i ogród. Cuda świata ktory jedt tak blisko. Ścieżki bajka. Tak pięknie wkomponowane jakby one były pierwsze w ogridzie a nie odwrotnie.
Trzymam kciuki za mamę.
Dana, no właśnie trudny wybór - skłaniamy się ku tym dwóm projektom. Jeżeli w karmelu dałoby radę wcisnąć kuchnię zamiast garderoby a zamiast kuchni-łazienkę, to jestem za tym projektem
Istnieje szansa na zmiany w projekcie.
U nas zarolniają pojedyncze działki, to myślę, że odralniają również. Tym bardziej, że pani notariusz mówiła, żeby zgłosić do gminy, bo ta działka była już budowlana a nawet projekt pierwszy właściciel do niej już miał.
Dana, u nas właśnie zaczął się robić plan zagospodarowania. Walczyliśmy o to, żeby wreszcie był dla całej wsi, a nie tylko kawałeczka, na którym 5 domów stoi. Z tej racji trochę siedzę w temacie. Dlaczego u Ciebie nie można odrolnić indywidualnie??? U nas można odrolnić nawet fragment działki, wyłącznie pod dom.