Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

duju 11:22, 02 paź 2017

Dana, ślicznie już wygląda. Te cegły rewelacja w ogrodzie. Właśnie zastanawiam się jak będę ,,usadawiać'' mojego Frasobliwego? Może wiesz gdzie szukać inspiracji ? Jakieś postumenty? A może po prostu zrobić postument z cegieł?
dana1s 14:54, 02 paź 2017

duju napisał(a)
Dana, ślicznie już wygląda. Te cegły rewelacja w ogrodzie. Właśnie zastanawiam się jak będę ,,usadawiać'' mojego Frasobliwego? Może wiesz gdzie szukać inspiracji ? Jakieś postumenty? A może po prostu zrobić postument z cegieł?

Justysiu dziękuję serdecznie!
Ja uwielbiam cegły i w domu i w ogrodzie. Taka drewniana rzeźba ładnie byście prezentowała na ceglanym słupku, albo na pieńku .
Jak tam budowa? Zaczynacie coś przed zimą ?
Jaki projekt wybrałaś?
duju 16:53, 02 paź 2017

Przychylamy się ku Karmelowi, z delikatnymi zmianami. Architekt wyciąga mapki do celów projektowych. Jak długo to potrwa nie wiem tzn. papierki. Jeżeli będzie zapowiadana zima stulecia, to raczej wiosna wchodzi w grę - ale jak pogoda dopisze to mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zaczniemy. Również mam dosyć tej stagnacji, bo albo w tą albo w tą. Nie lubię takiego zawieszenia.
Maly_Bialy_D... 21:59, 02 paź 2017

Danuś właśnie leżę z córcią i podziwiamy Twój kunszt ogrodniczy. Staw cudny, jak zawsze, w każdym stroju pór roku. Jak mama?
Basilikum 09:38, 03 paź 2017

ja tez podziwiam pieknie ach te cegly
Pszczelarnia 09:46, 03 paź 2017

dana1s napisał(a)

Dzisiejsze popołudnie nad stawem

Ten widok!
dana1s 10:13, 03 paź 2017

duju napisał(a)
Przychylamy się ku Karmelowi, z delikatnymi zmianami. Architekt wyciąga mapki do celów projektowych. Jak długo to potrwa nie wiem tzn. papierki. Jeżeli będzie zapowiadana zima stulecia, to raczej wiosna wchodzi w grę - ale jak pogoda dopisze to mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zaczniemy. Również mam dosyć tej stagnacji, bo albo w tą albo w tą. Nie lubię takiego zawieszenia.

Justysiu życzę Ci z całego serca bezproblemowego załatwienia formalności i szybkiego zrealizowania marzeń. Wiem co oznacza czekanie i jak wpływa na psychikę, to jakaś katorga...
Karmel jest ślicznym domkiem, myślę że będzie Wam się w nim dobrze mieszkało.
dana1s 10:16, 03 paź 2017

Maly_Bialy_Domek napisał(a)
Danuś właśnie leżę z córcią i podziwiamy Twój kunszt ogrodniczy. Staw cudny, jak zawsze, w każdym stroju pór roku. Jak mama?

Basiu dziękuję Ci serdecznie za tak miły komentarz.
Kocham to miejsce, ale mieszkanie tam oddala sie coraz bardziej.
Z Mamą ciut lepiej , wczoraj jej usunęli szwy i byłam z nią na wizycie kontrolnej . Goi się ładnie, tylko to osłabienie jest zaskakujące. Ma skierowanie do neurologa bo to chyba rzut stwardnienia
dana1s 10:16, 03 paź 2017

Basilikum napisał(a)
ja tez podziwiam pieknie ach te cegly

Izuniu cegła w każdym ogrodzie wygląda dobrze, u Mamy też ją zastosuję
Dziękuję!
dana1s 10:18, 03 paź 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Ten widok!

Ewciu to piękne miejsce, ale chyba niestety nie będzie to mój dom tylko ogród rekreacyjny...nawet nie mogę tam domku letniskowego postawić;(