Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Iwonka 10:02, 29 wrz 2017

Danusia trzymaj się! Zdrowie najważniejsze. Sił dla Mamy i dla Was! Mój Tata odszedł 1 maja... Ból topię w ogrodzie, kopię w tym roku ze zdwojoną mocą. Praca fizyczna pomaga, ale tylko trochę. Piękne ścieżki u was powstają. Zgapiłam rząd bergenii i wczoraj rozsadziłam swoje. Mam nadzieję, że się przyjmą bo noce zimne i pora już jesienna. Czytając o waszych problemach z budową zastanawiam się dlaczego te wszystkie plany są w naszym kraju tak chore. U mnie w okolicy misz masz na całego. Pomiędzy domami jednorodzinnymi budują np. 3 piętrowy blok, albo wciskają szeregówki na działki tak małe że aż oczy bolą. Ty chcesz mały domek zdudować i co im nie pasuje? Chyba za mały podatek od takiej przestrzeni. Słów brak!
Iwonka 10:05, 29 wrz 2017

dana1s napisał(a)

U nas praca powoli idzie do przodu

Prawie połowa ścieżek jest gotowa

Jak pięknie! Jak te ścieżki nabiorą patyny a roślinki trochę je zarosną będzie jak w bajce. Już jest
Basilikum 19:06, 29 wrz 2017

Danus to co w tym roku przeszlas wystarczy na jedno zycie
Mamie zdrowka zycze cmok

nie moge sie napatrzec na Twoje ceglane sciezki i pekam z zazdrosci
BasiaLT 21:17, 29 wrz 2017

Danuś ścieżki i zakola naprawdę zacne Wyglądają jakby tu były od zawsze.
Zdrówka dla mamy i dla ciebie wytrwałości.
sylwia_slomc... 21:25, 29 wrz 2017

Niesamowity klimat się robi w ogrodzie
Wezwałaś lekarza?
dana1s 06:25, 01 paź 2017

Iwonka napisał(a)
Danusia trzymaj się! Zdrowie najważniejsze. Sił dla Mamy i dla Was! Mój Tata odszedł 1 maja... Ból topię w ogrodzie, kopię w tym roku ze zdwojoną mocą. Praca fizyczna pomaga, ale tylko trochę. Piękne ścieżki u was powstają. Zgapiłam rząd bergenii i wczoraj rozsadziłam swoje. Mam nadzieję, że się przyjmą bo noce zimne i pora już jesienna. Czytając o waszych problemach z budową zastanawiam się dlaczego te wszystkie plany są w naszym kraju tak chore. U mnie w okolicy misz masz na całego. Pomiędzy domami jednorodzinnymi budują np. 3 piętrowy blok, albo wciskają szeregówki na działki tak małe że aż oczy bolą. Ty chcesz mały domek zdudować i co im nie pasuje? Chyba za mały podatek od takiej przestrzeni. Słów brak!

Iwonko masz rację zdrowie najważniejsze. Mama słaba, ale to podobno zupełnie naturalne po takiej interwencji chirurgicznej. Dostaje odżywki na wzmocnienie, może to ją postawi na nogi.
Przykro mi z powodu Twojego Taty, wiem dokładnie co czujesz. Tulę mocno!

Bergenie spokojnie się przyjmą, to żelazne rośliny. Uwielbiam robić z nich obwódki, czy całe placyki.
Ja już nie mam siły do urzędów, nie mam pojęcia kiedy i czy kiedykolwiek przekształcą nam działkę. Póki co robię, bo pokochałam to miejsce...

dana1s 06:26, 01 paź 2017

Iwonka napisał(a)

Jak pięknie! Jak te ścieżki nabiorą patyny a roślinki trochę je zarosną będzie jak w bajce. Już jest

Iwonko na to włśnie czekam z niecierpliwością, uwielbiam omszałą cegłę, będzie wtedy naturalnie i romantycznie.
Dziękuję!

dana1s 06:29, 01 paź 2017

Basilikum napisał(a)
Danus to co w tym roku przeszlas wystarczy na jedno zycie
Mamie zdrowka zycze cmok

nie moge sie napatrzec na Twoje ceglane sciezki i pekam z zazdrosci

Izuniu trochę na mnie spadło, ale dzielnie stawiam czoło życiu, chociaż ostatnio dopada mnie depresja .
Dziękuję za życzenia dal Mamy , przekażę
Miło mi bardzo, że podobają Ci się moje ścieżki. Ogród powoli nabiera ogłady

dana1s 06:31, 01 paź 2017

BasiaLT napisał(a)
Danuś ścieżki i zakola naprawdę zacne Wyglądają jakby tu były od zawsze.
Zdrówka dla mamy i dla ciebie wytrwałości.

Basiu własnie tak miału wyglądać ...naturalnie i staro. Ocieplają wizerunek ogrodu i wydobywają głębię zieleni. Mam nadzieję,ze nie przesadzę z ich ilością

Dziękuję!

dana1s 06:34, 01 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Niesamowity klimat się robi w ogrodzie
Wezwałaś lekarza?

Sylwuś dziękuję za miłe słowo, jak to wszystko zarośnie i wtopi się w otoczenie będzie idealnie jak dla mnie. Teraz tylko czekać
Przyszła pielęgniarka, potrzeba czasu ...