Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 17:33, 08 paź 2017

Basilikum napisał(a)
zaczarowals cypel

Izuniu zmieniam trochę widoczki, pięknie rośnie. Podłoże gliniaste na tym 30 -40 cm humusu to idealne warunki dla moich roślinek. Już za nimi tęsknię, dwa tygodnie tam nie byłam na dłużej dzisiaj przelotem i znów mnie deszcz przegonił. Muszę posprzątać po ostatniej wichurze, nałamało gałęzi, ale szkód nie ma.
I będziemy robić podmurówkę pod płotem od strony"dzikiej"
dana1s 17:36, 08 paź 2017

Gosiek33 napisał(a)
Takie porównania uzmysławiają upływ czasu i ogrom włożonej pracy, co za efekt

pozdrawiam

Gosiu uwielbiam takie porównania , zamierzam zrobić zdjęcia z tego samego miejsca, wtedy będzie czarno na białym ile urosło.
Myślę,że będzie trudno bo pierwsza linia nasadzeń jest dość pokaźna i nie widać prawie stawu.
Aż się boję pomyśleć co będzie za kolejne 10 lat
Buziaki!
dana1s 17:39, 08 paź 2017

Dzisiaj wyskoczyłam na chwilę na starocie i przytargałam takie coś
Jestem zachwycona , zwiśnie na ceglanym murku z przodu obok bramy

a ta z tyłu w moim malinowym chruśniaku;D

Jeszcze kilka mam w głowie , a M ma pomysł na ich oprawienie i wyeksponowanie w ogrodzie
Basilikum 18:22, 08 paź 2017

ale super my kiedys chcielismy taki szyld z apisem Rynek kupic i powiesic na naszym glownym podworzu
dana1s 18:33, 08 paź 2017

Basilikum napisał(a)
ale super my kiedys chcielismy taki szyld z apisem Rynek kupic i powiesic na naszym glownym podworzu

Ale super pomysł, może jeszcze kupicie
Ja jak zobaczyłam moją ulicę to aż mnie poniosło, no musiałam to kupić.
Mam nadzieję,że pięknie się wkomponuje na ceglanym murku. Jeszcze poszukuję takiego numeru, może kiedyś się trafi.
sylwia_slomc... 20:03, 08 paź 2017

Porównanie wypada rewelacyjnie, a tabliczka świetny pomysł
pestka56 20:50, 08 paź 2017

Świetne Będą ulice w ogrodzie

Jak przyjdzie czas, a wierzę, że przyjdzie i to szybko, to odpytamy Baturę, kogo może polecić z twoich okolic, a może sam zbuduje ci kominek

U nas to posiąpi, to przestanie. Słońce się kilka razy pokazało. Ale nic robić się w ogrodzie nie dało. Wszystko mokre. Po 10 minutach można mnie było wyrzymać. Oby jeszcze była sucha pogoda.
Basilikum 21:01, 08 paź 2017

a ja chcialam nadmienic, ze sie zapisuje na parapetowke i wierze ze takowa bedzie i bedziemy miod i wino pic w tym pieknym ogrodzie i po brodach nam bedzie kapac

pierwsza
pestka56 21:30, 08 paź 2017

Dobra, niech będzie, że ja dopiero druga
BasiaLT 22:05, 08 paź 2017

Ale śliczne tablice wytargałaś... jak będą umieszczone w ogrodzie to koniecznie się pochwal.