Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Muszelka 18:22, 10 paź 2017

Cudowny, zaczarowany masz ogród... Jestem pod ogromnym wrażeniem.
dana1s 19:14, 10 paź 2017

Basilikum napisał(a)
Danus pieknie jaest jak sie czujesz przerosnieta, to daj ogrodowi urosnac chwilke samemu

Izuniu może mi zima wystarczy żeby nabrać znowu chęci
W sumie nic na rabatach nie robię, dosadziłam tylko cebule żeby było kolorowo wiosną.
W tym roku skupiłam się głównie na ogrodzeniu i architekturze, czyli ogród sam sobie radzi
dana1s 19:16, 10 paź 2017

Muszelka napisał(a)
Przyjdzie czas, że będziesz po ogrodzie tylko spacerować. Ewentualnie będziesz siedzieć na ławce i machać nogami. Przyjdzie taki czas

To chyba raczej niemożliwe, w ogrodzie zawsze coś jest do zrobienia. Zanim doprowadzę go do takiego stanu, który mnie będzie satysfakcjonował upłynie jeszcze sporo czasu.

Miło mi bardzo,że tak pozytywnie odbierasz mój ogród. Dziękuję serdecznie!!

Tu powoli wyłania się mój kąt biesiadny

Gosiek33 06:35, 11 paź 2017

Cudnie mocy nabiera
Iwonka 06:44, 11 paź 2017

Danusiu niektórzy ludzie tak mają, że najlepiej odpoczywają pracując. Wydaje mi się, że ty do nich należysz Ja uwielbiam ten moment gdy styrana, brudna idę pod prysznic a potem na momencik na leżak. Mega przyjemność! Gdy mam cały wolny dzień na relaks, to ten leżaczek jakoś mniej cieszy
dana1s 19:46, 11 paź 2017

Gosiek33 napisał(a)
Cudnie mocy nabiera

Gosiu dziękuję serdecznie

Dzisiaj znów coś popchnęliśmy do przodu

Z przodu

dana1s 19:50, 11 paź 2017

Iwonka napisał(a)
Danusiu niektórzy ludzie tak mają, że najlepiej odpoczywają pracując. Wydaje mi się, że ty do nich należysz Ja uwielbiam ten moment gdy styrana, brudna idę pod prysznic a potem na momencik na leżak. Mega przyjemność! Gdy mam cały wolny dzień na relaks, to ten leżaczek jakoś mniej cieszy

Iwonko coś w tym jest, im się więcej napracuję tym mi się się przyjemniej odpoczywa w ogrodzie. Rozmyślam co jeszcze zrobić i cieszę się z tego co już jest.
Jedyne czego mi brakuje to prysznic w łazience w domu na tej działce...ach rozmarzyłam się...

I z tyły w lasku

dana1s 19:56, 11 paź 2017

i jeszcze kilka dzisiejszych widoczków, dzień posępny i mroczny. Już nie mogę doczekać się słonecznych dni, które zapowiadają . Oby sie prognozy spełniły.

Tu widok z ulicy, po lewej będzie stał domek narzędziowy, a przed nim na tym łuku powstanie kolejna rabata, ale to już chyba na wiosnę

sylwia_slomc... 20:12, 11 paź 2017

Cudnie nawet bez słoneczka
A tu gdzie ta trawka i ten rowek w ziemi to będzie nowa rabatka? Czy to teren pod budowę?
dana1s 20:17, 11 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudnie nawet bez słoneczka
A tu gdzie ta trawka i ten rowek w ziemi to będzie nowa rabatka? Czy to teren pod budowę?

Sylwuś juz mi tęskno za słońcem, jakieś zdjęcia wtedy bardziej optymistyczne.
Tam gdzie ten rów,będzie trawnik
Rów będzie pogłębiany i będziemy zakładać drenaż na całej powierzchni, potem tam założymy porządny trawnik. To obszar obok przyszłego, ewentualnego tarasu. Na wiosnę tam wyrównam i wtedy zasieję trawę.

Jak posprzątam teren po naszych tegorocznych pracach pokażę jak to będzie wyglądało w całości teraz wstyd cykać foty