Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

vts 20:03, 13 paź 2017

dana1s napisał(a)

Jeszcze poszukuję takiego numeru, może kiedyś się trafi.

Danusiu, obecnie też wykonują emaliowane tabliczki z numerami domów albo na allegro znajdziesz, ja taką niebieską mam.
Ogród-park piękny, interesuje mnie jak będziecie umacniać brzegi stawu poczekam cierpliwie na realizacje. U mnie staw coraz większy się robi po wichurach zarywają się nie umocnione brzegi.
pozdrawiam
Basilikum 20:09, 13 paź 2017

pestka56 napisał(a)
A całego stawu niech M nie opalikowuje, please ;(
to samo pomyslalam
i nie czuje sie meczona
jak zwykle pomysly i realizacja najwyzszej klasy kompostownik super wyszedl
no i lezanki na podescie marzenie az bym sie rozlozyla na jednej
Katkak 20:13, 13 paź 2017

Dana Ty i Sylwia macie ze sobą pewną wspólną cechę - mega pracowite z Was kobitki .
Wiem, że jestem monotematyczna, ale nie pozostawiasz mi wyboru - kocham Twój ogród, jest niezwykły i taki zjawiskowy.... Ach....
sylwia_slomc... 20:51, 13 paź 2017

Ale idziesz jak petarda Pięknieje z dnia na dzień i wychodzi, ze nic nie było sadzone przypadkowo bo teraz cudnie wszystko się spaja, a klimat nie zastąpiony powstaje. Ciekawa jestem co dalej wymyślisz
BasiaLT 22:03, 13 paź 2017

dana1s napisał(a)

Basiu lubię takie wielkie przedsięwzięcia, w tym roku wybitnie dużo się dzieje. Za rok mam nadzieję będzie spokojniej
Cały czas realizujemy plan, który wymyśliłam zimą zeszłego roku. Wtedy wszystko rozrysowałam i przeliczyłam, póki co nic z niego nie zmieniłam. Zobaczymy co będzie dalej? Jeszcze mnóstwo pracy przed nami
Uwielbiam planować, zawsze tak miałam . Wchodzę do ogrodu lub domu i już wiem co bym zmieniła.
Oj tam przesadzasz!

To jak się będzeisz bardzo nudziła zimą to ja ci chetnie podeślę fotki mojego ogrodu w tej części gdzie jeszcze nic nie mam zrobione bo jakoś nie mam pomysłu co z tym zrobić.
Gosiek33 05:59, 14 paź 2017

rewelacja.. całość, a już obudowa kompostownika genialnie wtopiła się z ogrodzeniem

takie widoki mogę codziennie oglądać
dana1s 07:10, 14 paź 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Podest, ścieżki, mostek, kompostownik - wszystko takie spójne i eleganckie, bardzo mi się u Ciebie podoba. Ze zdjęć bije taka nostalgia, aż chce się tu przebywać i kontemplować. Pozdrawiam ciepło

Agnieszko bardzo dziękuję za miłe słowa
Staram się bardzo żeby ogród nie był przeładowany i elegancki, ale jak widać ponosi mnie w ilości cegły. Mam nadzieję,że jak spatynuje idealnie wtopi się w otoczenie
Zapraszam serdecznie zawsze kiedy najdzie Cię ochota , pozdrawiam!
dana1s 07:12, 14 paź 2017

pestka56 napisał(a)
Takimi widokami to... "męcz mnię, dręcz mnię" ile ci się podoba. A różyczka też śliczna.

Podest to podest, ale... ja się dziś doczekałam akceptacji na osobną garderobę dla mnie Bałam się powiedzieć co wymyśliłam, a tu trzask prask i po wszystkim

Kasiu dziękuję!
Ja uwielbiam jesienne krajobrazy, takie ciepłe i optymistyczne fotki. Poźniej zimą do nich wracam i marzę...
No proszę, czyli u Ciebie postęp na całego. Brawo J
dana1s 07:14, 14 paź 2017

pestka56 napisał(a)
A całego stawu niech M nie opalikowuje, please ;(

Kasiu ja to policzyłam tak na oko i chyba nawet nie stać mnie na to...
całości nie będzie. Może jeszcze gdzieś będzie faszyna wierzbowa i kamienie, ale to już nie w tym roku.
dana1s 07:17, 14 paź 2017

vts napisał(a)

Danusiu, obecnie też wykonują emaliowane tabliczki z numerami domów albo na allegro znajdziesz, ja taką niebieską mam.
Ogród-park piękny, interesuje mnie jak będziecie umacniać brzegi stawu poczekam cierpliwie na realizacje. U mnie staw coraz większy się robi po wichurach zarywają się nie umocnione brzegi.
pozdrawiam

Lilciu dziękuję za info, jak nie trafię starej to z pewnością zamówię na all.
Mój staw ma mocne brzegi, to glinianka i mam póki co osuwisk nie ma.
Staw jest prawie cały obsadzony, tam w ogóle nic się nie dzieje.
Nawet po największych opadach można było podejść bez strachu.
Tak czy siak coś z brzegiem chcemy zrobić, ale do końca nie mamy jeszcze planu.
Jak się wyklaruje dam znać