Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 07:19, 14 paź 2017

Basilikum napisał(a)
to samo pomyslalam
i nie czuje sie meczona
jak zwykle pomysly i realizacja najwyzszej klasy kompostownik super wyszedl
no i lezanki na podescie marzenie az bym sie rozlozyla na jednej

Izuś takie paliki kosztowałyby majątek, nadaje się tylko dąb, bo inne nie mają sensu .
Bardzo się cieszę,że tak pozytywnie odbierasz naszą pracę i jej efekty.
Miło mi bardzo.
Mam nadzieję ,że w przyszłym sezonie chociaż kilka razy skorzystam z tych leżaczków, no chyba że mnie urząd zaskoczy i będziemy stawiać domek
dana1s 07:25, 14 paź 2017

Katkak napisał(a)
Dana Ty i Sylwia macie ze sobą pewną wspólną cechę - mega pracowite z Was kobitki .
Wiem, że jestem monotematyczna, ale nie pozostawiasz mi wyboru - kocham Twój ogród, jest niezwykły i taki zjawiskowy.... Ach....

Kasiu dziękuję, ale gdzie mi do energii Sylwii. Ja juz nie mam tyle siły co kiedyś mogłam góry przenosić , a teraz... dziennie rano bolą mnie lędźwie. Bez maści i tabletek nie potrafię działać
Bardzo się cieszę,że podobają Ci się moje włości, staram się zrobić z tego kawałka ziemi mój raj .
Dziękuję za te wszystkie miłe słowa!
dana1s 07:30, 14 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale idziesz jak petarda Pięknieje z dnia na dzień i wychodzi, ze nic nie było sadzone przypadkowo bo teraz cudnie wszystko się spaja, a klimat nie zastąpiony powstaje. Ciekawa jestem co dalej wymyślisz

Sylwuś staram się jak mogę, ale Tobie nie dorównam
W sumie wszystko było planowane od razu. Czasami coś trzeba przesadzić, bo np bieg ścieżek trochę się zmienił lub rośliny zbyt rozrosły, ale poza tym niewiele zmieniam .
Do końca jeszcze daleka droga, nawet nie wiem czy kiedyś powiem że to już koniec
W przyszłym sezonie chcę się skupić na rabatach właśnie. Muszę jeszcze trochę koloru dosadzić ...bordo liści i białych kwiatów
dana1s 07:34, 14 paź 2017

BasiaLT napisał(a)

To jak się będzeisz bardzo nudziła zimą to ja ci chetnie podeślę fotki mojego ogrodu w tej części gdzie jeszcze nic nie mam zrobione bo jakoś nie mam pomysłu co z tym zrobić.

Basiu nie ma sprawy może wymyślę coś ciekawego.
Uważam jednak że masz już w głowie plan na ten kawałek ogrodu, każdy ma jakiś plan w głowie
dana1s 07:36, 14 paź 2017

Gosiek33 napisał(a)
rewelacja.. całość, a już obudowa kompostownika genialnie wtopiła się z ogrodzeniem

takie widoki mogę codziennie oglądać

Gosiu dziękuję bardzo!
Wreszcie mogę pokazać moją strefę wstydu. Nie szpeci i wcale nie rzuca się w oczy, do tej pory od razu człowiek patrzył tylko na kompostownik . Tam mam też poukładane wiadra, doniczki, worki i inne przydasie . Teraz są zasłonięte
Cieszę się, że lubisz do mnie zaglądać !
dana1s 07:43, 14 paź 2017

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za liczne odwiedziny i miłe komentarze
Muszę przeprosić ,że nie piszę w Waszych wątkach. Jestem na bieżąco i dziennie zaglądam do Waszych ogrodów, ale czasu mam ledwo na pisanie i odpowiedzi u siebie.
Zimą to się zmieni, obiecuję
Jeszcze raz przepraszam i przesyłam sobotnie buziaki!!

Nic nowego, czyli mój jesienny ogród

...a tu wczorajszy widoczek z ogrodu Teścia w tle kapliczka, którą wybudowaliśmy na początku sezonu. Jego stara została u nas pod płotem, to zażyczył sobie nową i ma

Miłej soboty!!
pestka56 16:11, 14 paź 2017

Ach.......... i och, bo pięknie
sylwia_slomc... 23:30, 14 paź 2017

Fajnie, ze Teść też ma piękny ogród Masz bajeczną jesień , kolorów cała masa, zachwycam się każdą odsłoną
dana1s 21:21, 15 paź 2017

pestka56 napisał(a)
Ach.......... i och, bo pięknie

Kasiu dziękuję serdecznie
dana1s 21:24, 15 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajnie, ze Teść też ma piękny ogród Masz bajeczną jesień , kolorów cała masa, zachwycam się każdą odsłoną

Sylwuś mój Teść zakładał parki miejskie w Katowicach
Jesień uwielbiam ta feeria barw mnie zachwyca.