Muszelko A bardzo dziękuję za komplementy!
Zdaję sobie sprawę że moje fotki nie są takie piękne jak Twoje , ale uwielbiam je pstrykać i chyba będę dalej Was nimi zamęczać
Buziaki
Agniesiu bardzo się cieszę,że podoba Ci się to jak pokazuję mój mały świat, dziękuję!
Jesień, to chyba najbardziej kolorowa pora roku u mnie, chociaż może wiosna w przyszłym roku tez będzie kolorowa, wadziłam całe setki cebul. Będzie się działo i już nie mogę się doczekać
Ale się na sesję załapałam Rewelacyjny jest Twój ogród o każdej porze roku. To trudna sztuka tak wymyślić miejsce by piękne było przez cały sezon, a tobie się udało opanować ją do perfekcji
Danusia pewnie posty podzieli, bo dużo za dużo na raz, ale za to jaka uczta dla oczu i duszy
Aguś miło mi, chciałam sprawdzić czy coś postępuje do przodu i czy coś przez ten sezon się zmieniło.
Cieszę się, że mój ogród Ci się podoba. Ja kocham to miejsce na ziemi. Mam nadzieję ,że kiedyś tam zamieszkam
To róża Multiflora, sieje się jak dzika mam jej mnóstwo jak chcesz to podeślę na wiosnę. Mam jeszcze jej szlachetną odmianę Bobby James,a le ta już nie jest taka łaskawa i nigdy nie miała "małych"
Ja ją uwielbiam za zapach i obfitość kwiatów to wynagradza mi jednokrotne kwitnienie. Na jesień zdobią ją cudne owocki, które uwielbiają ptaki
Miałam mieć studnię w tym roku, ale niestety przez prace z ogrodzeniem się nie udało, na wiosnę będziemy kopać głębinową. Podobno ma mieć 60 m głębokości
Sylwuś dziękuję za dobre słowo, sama wiesz najlepiej jak takie wpisy wpływają na ogrodnika. Skrzydła rosną i człowieka rwie do pracy, bo wreszcie czuje że ten wylany pot miał jakiś sens
Ja uwielbiam planować, nad rysunkami mogę siedzieć całymi dniami. Później tylko wprowadzić to w życie
Dziękuję za serdeczności! Kochana jesteś
Czyli podpadłam
Najwyżej się ulotnię...