Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

martuha 18:57, 09 lut 2018

Danusiu, biegam po Twoim ogrodzie oszołomiona jego urokiem, przecudny ogród, piękne rośliny! Znam Twój poprzedni ogród z innego forum, też się nim zachwycałam

Chłonę każdą informację z tego wątku, wszystkiego nie dam rady wyczytać, więc będę miała kilka pytań, na które już być może odpowiadałaś. Skąd brałaś cegły na ścieżki?
Na początku wątku widziałam wizualizację ogrodu w jakimś programie, jaki to program?
Czy tak duży staw wymaga dużo ciężkiej pracy? Na razie to tyle
Niecierpliwie wyczekuję wiosny w Twoim ogrodzie. Będę tu wracać
Katkak 19:20, 09 lut 2018

dana1s napisał(a)

Kasiu ja mam mnóstwo balastu na sobie na początku szybko idzie potem będzie gorzej, ale musze dać rady bo znalazłam kieckę na wesele chrześnicy i muszę w niej wyglądać choć umiarkowanie
Co do fryzjera właśnie ścięłam 30 cm włosów, trochę mi ich jest żal i nie mogę się przyzwyczaić ale potrzebowałam mega zmiany. Rozjaśniłam do czekoladowego z czerni i czuję się zupełnie inaczej. Teraz znów zapuszczam.
Zakupy też zrobiłam, kupiłam adidasy do chodzenia z kijkami i od jutra startuję. Uwielbiałam to i mam nadzieje do tego wrócić

Teraz mam boba do ramion

Bardzo ładnie , a nie chciałabyś grzywki? jakiejś takiej fajnej, dłuższej, trochę na skos? Jakoś strasznie by mi do Ciebie pasowała .Piękne masz oczy Danuś
Katkak 19:24, 09 lut 2018

Skupiłam się na Tych oczach i zapomniałam napisać, że prezent walentynkowy fantastyczny . Też już dostałam, ale mało ogrodowy .
duju 19:40, 09 lut 2018

Prezent fantastyczny, dla ogrodniczki w sam raz
sylwia_slomc... 20:18, 09 lut 2018

Fajnie Cię widziećPrezent Walentynkowy trafiony Jednak mężowie ogrodniczek maja łatwiej z prezentamiZdjęcia cudne
dana1s 21:09, 09 lut 2018

AgataM napisał(a)
I jeszcze bujak....... Muszę mojego młodszego pomęczyć, może moje plany zacznie realizowaćMoże znajdzie czas...

Kochana On Ci tyle cudów zrobił, że z pewnością znajdzie czas dla Mamuni i padniemy tu wszystkie z zachwytu
Mój M jest na początku drogi, ale z wielkim zaangażowaniem. Mam kilka pomysłów na ten rok

dana1s 21:20, 09 lut 2018

martuha napisał(a)
Danusiu, biegam po Twoim ogrodzie oszołomiona jego urokiem, przecudny ogród, piękne rośliny! Znam Twój poprzedni ogród z innego forum, też się nim zachwycałam

Chłonę każdą informację z tego wątku, wszystkiego nie dam rady wyczytać, więc będę miała kilka pytań, na które już być może odpowiadałaś. Skąd brałaś cegły na ścieżki?
Na początku wątku widziałam wizualizację ogrodu w jakimś programie, jaki to program?
Czy tak duży staw wymaga dużo ciężkiej pracy? Na razie to tyle
Niecierpliwie wyczekuję wiosny w Twoim ogrodzie. Będę tu wracać

Witaj Marusiu, bardzo mi miło że zechciałaś poświęcić czas na zwiedzanie mojego ogrodu
Dziękuję za tyle sympatycznych słów!
Tamten ogród był maleńki i bardzo mój, niestety już z niego nic nie zostało ...
Dobrze, że mam obecny i jeszcze długo będę się tutaj wyżywać ogrodowo

teraz pytania

Cegły kupiłam w internecie w Tarnobrzegu cegielnia Labuda.

Program do wizualizacji to Realtime Landscaping Architect

nie będę ukrywać, że początki były trudne, ale nasz staw był już bagnem teraz z roku na rok jest coraz lepiej. M kupił tez środek biologoczny do czyszczenia stawu i już widze pierwsze pozytywne efekty. Kiedyś był zupełnie nieprzezroczysty teraz widać w głąb na jakieś 50 cm

Zapraszam zatem serdecznie, będzie mi niezmiernie miło Cię gościć w moim ogrodzie

dana1s 21:23, 09 lut 2018

Katkak napisał(a)

Bardzo ładnie , a nie chciałabyś grzywki? jakiejś takiej fajnej, dłuższej, trochę na skos? Jakoś strasznie by mi do Ciebie pasowała .Piękne masz oczy Danuś

Kochana już wiele razy próbowałam z grzywką i nie wychodzi, za każdym razem wracam do takiego stanu rzeczy. Uwielbiam zwykłe proste włosy ścięte na równo.
Dziękuję!

dana1s 21:27, 09 lut 2018

Katkak napisał(a)
Skupiłam się na Tych oczach i zapomniałam napisać, że prezent walentynkowy fantastyczny . Też już dostałam, ale mało ogrodowy .

Kochana tak mnie zaskoczył, że słów mi brakło co się rzadko zdarza
Dla mnie to prezent idealny
Co dostałaś, jeśli to nie tajemnica?

dana1s 21:29, 09 lut 2018

duju napisał(a)
Prezent fantastyczny, dla ogrodniczki w sam raz

Justysiu ciszę się bardzo, wreszcie mam porządny sprzęt do pracy