Bardzo mi przykro, nie załamuj się, żyj marzeniami które z pewnością się spełnią już szybciej niż później. Zakupy piękne, lista do realizacji z pewnością będzie odhaczona po sezonie. Z przyjemnością śledzę postępy w Twoim pięknym ogrodzie. Powodzenia.
Lila R.
Lilciu gdzieś podświadomie czułam, że tak się właśnie stanie. Marzę i nawet posunęłam się o krok dalej, ale nie napiszę co zrobiłam bo wyjdę na ostatnią idiotkę
Palny znów mamy dość spore, ale to dobrze bo chociaż nie będę miała czasu analizować i narzekać na ten nędzny urząd.
Dziękuję i zapraszam!
Świetne grzejniki powiem Tobie, że właśnie o takich myślałam, u kogoś we Wrocławiu je widziałam kanapa super, ja mam krzesło do obicia, pracy niewiele, to mąż zrobi, ale muszę je jeszcze na nowo pomalować, czyli skrobanie i malowanie
Dana dzięki wielkie za zgodę to mnie zmotywuje do malowania Jak namaluję ten obraz który Ci się podoba to masz go w prezencie .Będę go malować jak pierwszego po przerwie masz to jak w banku
Irciu one są cudowne, właśnie się jak to jest e kiedyś każda rzecz była jak dzieło sztuki. Dopracowana i piękna, a teraz niektóre meble czy przedmioty są jednorazowe...
Kanapa na początku jak ją kupiłam była przepiękna i już wtedy miała kilkadziesiąt lat, ale nie wytrzymała nalotu 10-cio latków na urodzinach mojego Dużego syna. Urwali wszystkie guziki, potem próbowałam sama, ale to dość trudne ze względu na konstrukcję i jej kształt i te guziki. Teraz odzyskała dawny blask
Krzesła też sama obiłam.
Irciu to już nie mój dom
Teraz mieszkam u Mamy, w zasadzie gnieździmy się na piętrze. Mamy zdecydowanie za dużo mebli , albo zdecydowanie za mało miejsca
Liczyłam na szybką budowę, a tu nici...
Dzisiaj oficjalnie rozpoczęliśmy nowy sezon ogrodowy
Byliśmy w ogrodzie raptem dwie godziny, a i tak ledwo się ruszam. Zaczęliśmy od przycinania drzew. Zostały nam tylko 3 wierzby na jutro. Niestety nic nie posprzątałam i cały ogród wygląda jak zasieki na mamuty
Dotleniłam się i po powrocie do domu usnęłam jak dziecko
z cyklu co ja narobiłem
musieliśmy odmłodzić tą wierzbę, bo już wyglądała okropnie