Aguś i vice versa
Kanapy mają piękny kształt i są mega wygodne. Uwielbiam je
Meble stare angielskie już je widzę w nowym domu...znowu marzę. Miło, że Ci się podobają.
Ogród powoli zaczyna żyć, nareszcie !
Kocham podglądać te kratery, księżyc jet piękny. ciekawe jak nowy sobie z nim poradzi
Dzień dobry Danusiu.
Aż muszę się odezwać, bo nie wierzę
Też będę mieć zielone drzwi tyle, że pomaluję stare, dębowe (jak to pan w sklepie z farbami stwierdził- "profanacja"). Czekam na cieplejsze dni i działam.
A kto będzie produkował Twoje? To bardziej szałwiowy kolor, prawda?
Wkurzam się razem z Tobą na opieszałość gminy, bo już chciałabym oglądać postępy z budowy Waszego cudownego domu.
Jawne draństwo i samowola! Bardzo długo każą Wam czekać...
Trzymam kciuki za ludzki odruch gminy.
Cześć Kinguniu!
Przywołałam Cię myślami, wczoraj mówiłam M że jak tylko się cieplej zrobi mamy trasę do Krakowa
Podobają mi się szałwiowe, ale chyba będą w kolorze tabliczki z nazwą ulicy to taka ciemniejsza zieleń.
Uwielbiam zielone drzwi. Będą też zielone okiennice do białych okien, które już kupiłam Miałam nie pisać co kupiłam, bo uznacie że mi totalnie odbiło, ale musiałam
Urzędu mam dosyć, nawet nie wiem czy jeszcze tam chodzić i pytać tylko tracę nerwy. A muszą mnie listownie poinformować o zmianie, więc na pewno się dowiem.
Buziaki!
Aniu bukiet zrobiłam sama. Kwiaty szydełkowe są bardzo proste, reszta to ceramika . Jakiś czas temu miałam piec do wypału. Myślę, że wkrótce znów będę miała
Tęsknie za ulepami
Dziękuję!