Jest przepiękna pogoda na termometrze +12 , błękit i pełne słońce
Szpaki są śliczne , mienią się wszystkimi kolorami. Jak już się pojawią to mamy wiosnę!
Ja od grudnia łykam skrzyp z bambusem i biotyną, w grudniu też ścięłam włosy o 30cm i od tamtej pory nie wypadają, nie puszą się , rozczesują bez odżywki i lśnią.
Urosły już prawie 10cm
Jest szansa, że na wakacje będę miała włosy
Danusiu
Pokazuj szybciorem te okna!
U mnie będzie trawiasty zielony
Też marzę o okiennicach, ale u nas niestety nie wszędzie by pasowały.
Oczywiście nie muszę Ci przypominać, że zapraszam i czekam ( choć może nie w najbliższy weekend, bo Młody ma szkarlatynę ).
U nas szpaków jeszcze nie widziałam, za to kosy uwijają się, aż miło.
O taaak, wiiiooosna.
Kupuj szybko piec, bo marzy mi się bukiet, jak Twój
Kinguniu zwykłe, pcv . Chciałam drewniane, ale cena mnie zabiła, a tu się nadarzyła okazja i mam do całego domu.
Projektu nie mam, działki budowlanej też nie, ale... okna , drewno na podłogi i płytki do łazienki, kuchni i na wszystkie podłogi mam ...ot cała ja
U mnie bardziej zgaszona zieleń , już wstawiałam ale pokażę jaka, no może ciut jaśniejsza ale w tej tonacji
U mnie będą wszędzie , bo tak przerobiłam projekt żeby wszędzie pasowały
Przypominać nie musisz, ale to za jakiś miesiąc w wielką ochotą się z Tobą spotkam
Młodemu zdrowia, a gdzie on to załapał?
U nas szpaki są od 3 dni, ku mojej ogromnej radości
Jak tylko zdobędę piec bukiet masz jak w banku
Buziaki!
Sylwus jestem zachwycona obsługą tego aparatu miałam w życiu kilkanaście różnych aparatów, w zasadzie od kiedy pamiętam zawsze mam minimum dwa. Uwielbiam to i bez aparatu się nie ruszam z domu
Uczę się ustawień, ale chyba nadajemy na tych samych falach
Szpaków cała masa, nareszcie!
Ja łapię i jedne i drugie
Cieszę się, że podzielasz moje zdanie. Maja klasyczny, ponadczasowy urok.
O takich marzyłam w wersji drewnianej, ale te tez będą pięknie wyglądały w ceglanej elewacji z ceglanym parapetem i zieloną okiennicą
Dziękuję za dobre słowo. Mam ten aparat od wczorajszego popołudnia i ciągle nim kręcę. Mam nadzieję, że się dogadamy
Buziaki wieczorne!