Agniesiu dziękuję za taki miły komentarz!
Cieszę się ogromnie, że podobają Ci się moje zdjęcia
U nas już wiosna, wreszcie. Czekaliśmy na to pół roku teraz trzeba się cieszyć, póki co ciesz się wiosną na fotkach u mnie a zaraz u Ciebie tez wszystko wystartuje.
Miłego wieczoru!
fotki bajeczne ...
..ja też dziś sprzątałam ,zamiatałam i pracowałam w ogrodzie - od poniedziałku zaczynam wycinać suche badyle i bylinki .....mam wolne i liczę na ładną pogodę
te foteczki to też tym nowym aparatem ? .......bardzo wyrazne i idealne
teraz mam dylemat ,czy taki jak Twój ,czy taki jak ma Sylwia kupić .....
dobrze ,że narazie i tak nie mam za co ....więc mam więcej czasu do zastanowienia
Madziu bardzo dziękuję!
Uwielbiam wiosenne porządki i w domu i w ogrodzie. Fakt zakwasy mam okropne, ale jak radość
U nas ma w poniedziałek padać, przydałaby się burza. Szybko i głośno
Spłukałaby całą zimę.
Tak, od dwóch dni fotki tylko z nowego aparatu. Lustrzanka już przygotowana do sprzedania. Obsługa prosta i przyjemna. Zdjęcia całkiem ładne, ale daleka droga do opanowania go w pełni.
Decyzja należy do Ciebie, ja czytałam o moim miesiąc . Zobaczyłam tysiące przykładowych fotek i chyba to mnie przekonało
Powoli, przyjdzie czas że kupisz nowy sprzęt, trzymam kciuki żeby jak najszybciej.
Wiem jaka to przyjemność uczyć się obsługi nowego aparatu
To fotka z Pentaxa x70 z zeszłego roku
To z obecnego
Z nowego mniej szumi i zdjęcia mniej "cyfrowe". balans bieli mają zupełnie inny, z nowego bardziej stonowane i nie krzyczące . Zdjęcia są "miękkie" mimo że dość ostre . Tak według mnie...
Ja jestem zadowolona
Izuś wreszcie wszystko zaczyna żyć. Aż miło popatrzeć jak pszczółki się uwijają. Będzie miodek
Widziałam u Ciebie, ale już nie miałam siły pisać. Super wycieczka. Gratulacje dla M!
U ciebie wiosna znacznie dalej posunięta niż w moim ogrodzie ale każdy nowy kwiatek cieszy ogromnie