Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 19:34, 08 paź 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu dzieki za odwiedziny.
Chyba mentalnie cie sciagnelam do mnie wczoraj bylam ogladac co u ciebie sie dzieje mialam sie wpisac, ale Em Przyjechal i koniec ogladania.

Wiec tak kazdy ogrod zielony z trawami, krzakami lisciastymi jesienia przepieknie wyglada. Jeszcze tak piekna jesien jak obecnie to sama radocha.
Ja na swoj moge patrzec non stop. Gapie sie w te trawy jak sroka i na moich oczach zmieniaja kolor.
Te cudowne liscie kiedys opadna i bedzie szaro i ponuro i roboty kupa przy sprzataniu.

Masz trawe cukrowa piekne miotelki i zolci sie pieknie. Chcialam nawet kupic ale ktos z forum napisal, ze to trawa ekspansywna wiec sie przestraszylam. Kiedys posadzilam trzcine dwukolorowa i randap ledwo ja ujarzmił.

Twoje fotki jak zwykle przepiekne artyzm. Masz piekny ogrod widze, ze inwestycje przeprowadzasz na dzialce. To bedzie duza ulga dla was nie trzeba sie wozic z narzedziami zawsze to domek.

Tez mam duzo grzybow na dzialce szczegolnie maslakow bo i sosny mam, kozaczki brazowe juz sie koncza bo juz chlodno ale dzisiaj znalazlam 2 szt.

A co tam z budowa czy cos sie wyjasnilo?

Bede zagladac pozdrawiam

Eluniu często u Ciebie bywam, ale mało piszę ostatnio. Mam tyle różnych zajęć, że czasu wystarcza mi tylko na czytanie i podziwianie zdjęć ogrodu
Tegoroczna jesień jest niesamowita, dzisiaj jechałam z M przez lasy i miałam ały czas "rozdziawioną paszczę" taki piękny widok, oby jak najdłużej!

Bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje zdjęcia. Dziękuję
Zabraliśmy się wreszcie za domek ogrodnika, bo nawet nie było się gdzie schować w razie deszczu, a może nawet prześpimy w nim kilka nocy.
My jutro rano wybieramy się do lasu na grzyby, ja bardziej robić zdjęcia, ale niech będzie że na grzybobranie

Z budowy normalnego domu dalej nici, ale chyba wybudujemy domek na zgłoszenie, bo się miasto zgodziło, a później go rozbuduję.
Buziaki!!

Katkak 19:37, 08 paź 2018

Danusiu to obie kochamy jesień. Jest zjawiskowa. Widoki masz niesamowite. To faktycznie przedsionek raju.
dana1s 19:37, 08 paź 2018

mirkaka napisał(a)
Jakieś szaleństwo mnie ogarnęło, od rana nie mogę oderwać się od Twojego ogrodu, jestem na 64 stronie i czytam dalej.
Piękny ogród, piękne zdjęcia, poprzedni ogród też cudowny, nie wiem który piękniejszy?
Pozdrawiam

Witaj Mirciu w moim jesiennym ogrodzie!
Bardzo się cieszę, że znalazłaś mój wątek w gąszczu ogrodów na forum.
Miło mi bardzo, że podobają Ci się moje zdjęcia.
Poprzedni ogród kochałam nad życie, ale tak to się czasem układa. Obecny już kocham prawie tak samo, jak powstanie w nim dom oszaleję ze szczęścia.
Pozdrawiam i zaprasza ponownie!

dana1s 19:39, 08 paź 2018

Muszelka napisał(a)
Danusiu, przed chwilą wysłałam Ci e-mail ze zdjęciami, o które prosiłaś.
Serdeczności!

Muszelko dziękuję Ci serdecznie, tego mi było trzeba. Teraz już wiem, że dla nas wystarczy
Buziaki!!

dana1s 19:42, 08 paź 2018

Katkak napisał(a)
Danusiu to obie kochamy jesień. Jest zjawiskowa. Widoki masz niesamowite. To faktycznie przedsionek raju.

Kasiu nie ma piękniejszej pory roku Uwielbiam taki kolorowy świat!!
Bardzo dziękuję za serdeczny komentarz. Dla mnie cały Raj

dana1s 19:46, 08 paź 2018

Dzisiaj znów trochę zrobiliśmy z naszym domkiem wygląda obecnie tak

Zaczyna mi się podobać. M teraz ociepla ściany od środka. W środę mam mieć płyty na dach wtedy zupełnie się zmieni.

Ogród z minuty na minutę jest coraz bardziej kolorowy

dana1s 19:49, 08 paź 2018

AgataM 19:51, 08 paź 2018

Witaj Danuś Uwielbiam Twój Ogród Parkowy W każdej jego części jest pięknie
Dziękuje za odwiedziny i serdecznie pozdrawiam
sylwia_slomc... 19:52, 08 paź 2018

dana1s napisał(a)
Dawno nie było tak pięknej jesieni

Danusiu co to za trawa ta po prawej stronie przy leżakach, przewiesza się w takim szmaragdowym kolorze? Podwiązujesz ją? Z jakiego powodu?
Jesień masz bajkową wprost, zaczarowana kraina
Nie rozumiem tych nowych właścicieli, nie umieli docenić piękna? Oczko zasypali
sylwia_slomc... 19:54, 08 paź 2018

Niesamowite, zjawiskowe te kolory Domek fajnie się już prezentuje