Aniu zachwyca mnie tegoroczna jesień w ciągu sezonu u mnie jest raczej zielono, w różnych odcieniach, ale zielono. Teraz wreszcie buchnęło kolorem
Bardzo dziękuję za miłe słowo
Danusiu dzieki za odwiedziny.
Chyba mentalnie cie sciagnelam do mnie wczoraj bylam ogladac co u ciebie sie dzieje mialam sie wpisac, ale Em Przyjechal i koniec ogladania.
Wiec tak kazdy ogrod zielony z trawami, krzakami lisciastymi jesienia przepieknie wyglada. Jeszcze tak piekna jesien jak obecnie to sama radocha.
Ja na swoj moge patrzec non stop. Gapie sie w te trawy jak sroka i na moich oczach zmieniaja kolor.
Te cudowne liscie kiedys opadna i bedzie szaro i ponuro i roboty kupa przy sprzataniu.
Masz trawe cukrowa piekne miotelki i zolci sie pieknie. Chcialam nawet kupic ale ktos z forum napisal, ze to trawa ekspansywna wiec sie przestraszylam. Kiedys posadzilam trzcine dwukolorowa i randap ledwo ja ujarzmił.
Twoje fotki jak zwykle przepiekne artyzm. Masz piekny ogrod widze, ze inwestycje przeprowadzasz na dzialce. To bedzie duza ulga dla was nie trzeba sie wozic z narzedziami zawsze to domek.
Tez mam duzo grzybow na dzialce szczegolnie maslakow bo i sosny mam, kozaczki brazowe juz sie koncza bo juz chlodno ale dzisiaj znalazlam 2 szt.
Jakieś szaleństwo mnie ogarnęło, od rana nie mogę oderwać się od Twojego ogrodu, jestem na 64 stronie i czytam dalej.
Piękny ogród, piękne zdjęcia, poprzedni ogród też cudowny, nie wiem który piękniejszy?
Pozdrawiam