Elu jak przekształcą to rozbuduję, teraz chciałabym tam choć raz za kiedy przenocować, a taki metraż do tego wystarczy
My dzisiaj trochę zebraliśmy, ale na święta już mam
Kasiu no wreszcie jesteś !!!
Zaglądaj i pisz czasami, martwiłam się jak tak nagle przestałaś pisać.
Ja też nie mam specjalnie czasu i tez często tylko zaglądam do moich ulubionych ogrodów i piszę tylko u siebie.
Poproszę o zdjęcia z tej szkółki, zaraz sobie wyszukam co mają ciekawego i czy wysyłają?
Nie mam już siły czekać kolejne lata, na wiosnę minie 5 jak słyszymy, że wkrótce i proszę pytać.
W międzyczasie mi dzieci urosły, Starszy ma za chwilkę 18 lat i ma swoje plany, Młodszy prawie 16, nim wybudujemy nawet tego malucha trochę minie bo mam chęć zrobić wszystko sama z M i dopieścić każdy kącik. Nie ta jak w poprzednim, bo metraż ograniczył nasze możliwości finansowe i trzeba było z pewnych rzeczy reygnować. Teraz chcę domek po mojemu i tak jak ja sobie go wyobrażam. Na stare lata będzie jak znalazł i w sam raz.
Najbardziej mi zależy żeby stał w moim ogrodzie
Ogród poczeka, a Ty teraz zajmujesz się czymś znacznie ważniejszym. Zaglądaj jednak czasami!
Aniu nie mam pojęcia, mam mnóstwo host ale chyba ani jedna nie ma u mnie nazwy gatunkowej. Kiedyś próbowałam je nazwać, ale to chyba niemożliwe przy takiej ilośc tych roślin na rynku...
W tym sezonie wszystkie tak świecą
Muszelko kochana, bardzo dziękuję za takie miłe słowa. Gdzie mi do Twoich zdjęć, ale cieszę się ogromnie, że podoba Ci się to ujęcie. Mgłę kocham ...jest tajemnicza i romantyczna po prostu piękna