Dzisiaj kolejny cudowny dzień za nami
Popracowaliśmy trochę w ogrodzie i uprzątnęliśmy cały przód działki. Wreszcie mam czysto
Na ten rok zostało nam jeszcze zrobić podłogę w naszym domku ogrodnika i poukładać moje ceramiczne ozdoby pod dachem. Jak się uda M będzie robił jeszcze bramę.
Tak, czy siak podsumowując ten sezon jestem bardzo zadowolona z tego co nam się udało zrobić
Żebyś wiedziała jak się nagimnastykowałam z ustawianiem ostrości. To moje g...ko Olympus nie chwyta ostro takich małych elementów i grymasi jak przysunąć się za blisko. Po prostu karuzela z przeszkodami
U nas dziś cały dzień mglisty znowu, ale wieczorem powiał leciutki wiaterek, więc może jutro będzie słońce. Na szczęście są twoje zdjęcia, bo inaczej smutno by było.
Mgło to dziwne zjawisko jeśli chodzi o przenikanie światła. Niektóre kolory aż szczypią w oczy np. taka sobie Spartyna grzebieniasta
Kasiu, ale warto było trochę się namęczyć bo wyszła bardzo ładna, jesienna fotka
U nas dzisiaj cudowna pogoda jak przystało na takie huczne święto.
Dzień mamy leniwy i nic nie robimy, dopiero przed momentem wróciłam z obchodu ogrodu.
Zawiozłam Dużego do kościoła, w liceum chodzi w poczcie sztandarowym i dzisiaj musiał się stawić na uroczystościach.
Mgła jest przepięknym zjawiskiem, choć dla kierowców dość uciążliwym...
pięknie ją uchwyciłaś w swoim ogrodzie!