Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Basilikum 15:56, 09 gru 2018

Dana zdrowiej, wygrzej dobrze te plecy. Super ptasie fotki u mnie dominuja sikorki, te zawsze pierwsze sa.

U nas tez pogoda do kitu, pada i wieje strasznie czyli straszniej wieje.
Tez juz wystawilam karmnik i wlasnie mi go wiatr przewrocil. Piec nam wysiadl, taki co sie sam zapala i wogole wszystko do kitu ale nie dam sobie tej swiatecznej atmosfery niczym przegonic Wczoraj bylismy na koncercie swiatecznym i wpadlam w nastroj, dzis sobie caly dzien nuce jodlera (no nie mam pojecia jak to sie po polsku nazywa ale o jodlowanie chodzi).
sylwia_slomc... 15:57, 09 gru 2018

Fotki mrozowe obłędne, ogród malowniczo na nich wygląda Zdrówka, dużo zdrówka Danusiu.
Basilikum 16:03, 09 gru 2018

ach zapomnialam najlepsze zyczenia dla Duzego poslac niech mu sie dobrze darzy w doroslym zyciu
Katkak 16:51, 09 gru 2018

Danuś, a u mnie sikorek najwięcej
dana1s 17:16, 09 gru 2018

AgataM napisał(a)
Danuś kuruj się! Zdrówka życzę
Fotki jak zwykle urocze

Aguś staram się, ale dawno mnie tak nie siekło...
Dziękuję!
pestka56 17:19, 09 gru 2018

Pamiętam z czasów studiów, któregoś roku było deszczowe i chłodne lato. Marzliśmy i przemiękaliśmy okropnie. NA koniec dnia pracy każdemu trzeba było pomagać wydostać się z wykopu. Po powrocie na kwatery szczególnie dotkniętych bólem, prasowaliśmy żelazkiem przez ręczniki. Trzeba było się kurować ekspresowo, bo następnego dnia znowu praca na dnie wilgotnego dołu, a nie było nikogo na zastępstwo

Danusiu, kota bym ci poleciła do przytulenia na plecach. Jest bardzo skuteczny.

Młodemu dobrego życia, spełnionego

U mnie dziś też dzwoniec się pojawił. Rozsiadł się w jednym karmniku, a sikorki obskakiwały go naokoło. Jedna nawet skubnęła go w ogonek. Pewnie jakiś słonecznik się tam przyczepił. Mazurki poleciały do drugiego karmnika okupowanego przez 2 sierpówki. Gwarno było i ruchliwie
dana1s 17:21, 09 gru 2018

Basilikum napisał(a)
Dana zdrowiej, wygrzej dobrze te plecy. Super ptasie fotki u mnie dominuja sikorki, te zawsze pierwsze sa.

U nas tez pogoda do kitu, pada i wieje strasznie czyli straszniej wieje.
Tez juz wystawilam karmnik i wlasnie mi go wiatr przewrocil. Piec nam wysiadl, taki co sie sam zapala i wogole wszystko do kitu ale nie dam sobie tej swiatecznej atmosfery niczym przegonic Wczoraj bylismy na koncercie swiatecznym i wpadlam w nastroj, dzis sobie caly dzien nuce jodlera (no nie mam pojecia jak to sie po polsku nazywa ale o jodlowanie chodzi).

Izuś mam kremy i plastry rozgrzewające no i przeciwbólowe bez nich nie mogłam wstać. Sikorki u nas też stada i latają. W tym roku jednak wróble zdominowały stołówkę.
Tu leje, ale nie wieje zbyt mocno.
Ja w tym roku wcale świąt nie czuję...
dana1s 17:23, 09 gru 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fotki mrozowe obłędne, ogród malowniczo na nich wygląda Zdrówka, dużo zdrówka Danusiu.

Sylwuś chyba mnie przy nich zawiało Teraz muszę swoje odcierpieć.
Dziękuję
dana1s 17:24, 09 gru 2018

Basilikum napisał(a)
ach zapomnialam najlepsze zyczenia dla Duzego poslac niech mu sie dobrze darzy w doroslym zyciu

Izuś mój Dorosły dziękuję!
dana1s 17:25, 09 gru 2018

Katkak napisał(a)
Danuś, a u mnie sikorek najwięcej

Kasiu tu u Mamy kiedyś wcale ptaków nie było teraz coraz więcej gatunków