Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

zawitka 11:11, 05 lut 2017

Witam się z Tobą po obejrzeniu Twoich zdjęć nieba i ogrodu .Fajnie że powstaje taki cudny zakątek Dużo w nim ciekawostek .Zyczę zdrówka dla Taty ,pozostaję zachwycona pięknymi zdjęciami nieba
Basilikum 12:25, 05 lut 2017

mam nadzieje, ze mimo przeciwnosci losu bedziesz miala dzis dobry dzien.
U nas slonko swieci i to calkiem mocno. Wszystko splywa i sie topi
12:58, 05 lut 2017
Zdjęcia niesamowite,uwielbiam je i Twoje kropelki pod każda postacią
Dano życzę wyprostowania wszelkich przeciwności losu i życzę spokojnej niedzieli.
dana1s 15:17, 05 lut 2017

Katkak napisał(a)
Dana Ty nawet krople deszczu potrafisz pokazać w taki sposób, że z butów wyrywa . U mnie dziś mogłabyś się fotograficznie na kropelkach wyżyć, bo leje jak z cebra. Jest szaro, mokro i paskudnie. Leży jeszcze śnieg i robi się paskudna, mokra breja. Bleeee.

Kasiu dziękuję kochana za komplementy
U mnie dzisiaj mgła i straszna szaruga. Ja chcę słońca!
Ale chyba idzie wiosna, nie chcę słuchać tych mroźnych prognoz...

dana1s 15:20, 05 lut 2017

Gosiek33 napisał(a)
Tak wiosenne odrodzenie Przepiękne zdjęcia robisz, nie każdy mając nawet funkcję macro potrafi duszę pokazać - przypomnij proszę jakim sprzętem robisz te zdjęcia

Trzymam kciuki by wszystko obróciło się na dobre

Oby to już było przedwiośnie, marzę o zielonych, świeżych widokach.
Bardzo dziękuję za pochlebną opinię, mam zwykłego starego kompakta Pentaxa x70, ale zdjęcia robię tylko na manualnych ustawieniach.
Znamy się jak łyse konie

Kciuki bardzo się przydadzą , dziękuję!

inag1 15:23, 05 lut 2017

Dana, nawet nie wiesz jak się cieszę , że Cię znalazłam. Co jakiś czas znikasz mi z pola widzenia ale chociaż wiem gdzie Cię mniej więcej szukać.
Udało mi się przeczytać wszystkie 63 strony i jestem w totalnym szoku. Oj dzieje się u Ciebie, dzieje. Nowy ogród podglądałam na K , więc jestem prawie na bieżąco. Szkoda , że zniknęły zdjęcia starego ogrodu . Zabrakło mi też w tym roku Twoich dekoracji świątecznych a szczególnie choinki.
Zdjęcia już tyle razy chwaliłam, że nie chcę się powtarzać. Twoje makro to mistrzostwo a świat odbity w kropelkach wody to ... ach.
Tacie życzę zdrowia a Tobie mniej stresów.
Będę na bieżąco śledzić Twoje poczynania ogrodowe i nie tylko.
dana1s 15:24, 05 lut 2017

zawitka napisał(a)
Witam się z Tobą po obejrzeniu Twoich zdjęć nieba i ogrodu .Fajnie że powstaje taki cudny zakątek Dużo w nim ciekawostek .Zyczę zdrówka dla Taty ,pozostaję zachwycona pięknymi zdjęciami nieba

Witam serdecznie w moim ogrodzie
Dziękuję za dobre słowo odnośnie zdjęć, fotografowanie to jeden z moich licznych koników.
Cieszę się , że komuś sprawia przyjemność oglądanie moich obrazków
Ogród to kolejny konik, mogę spędzać w nim każdą wolną chwilę. Kocham to miejsce

Dziękuję za życzenia!

Dla Ciebie słonko, bo tak bardzo mi go brakuje

dana1s 15:28, 05 lut 2017

Basilikum napisał(a)
mam nadzieje, ze mimo przeciwnosci losu bedziesz miala dzis dobry dzien.
U nas slonko swieci i to calkiem mocno. Wszystko splywa i sie topi

Dziękuję, dzionek całkiem miły. Tata mocniejszy, ale czekamy na jakąś konkretną diagnozę. Bardzo mnie to stresuje...
Ale M mnie wyręczył i właśnie podstawił mi pod nos obiad. Dobrze, że mam w rodzinie takie oparcie
U mnie niestety mgła i bura szmata zamiast nieba...
Dlatego mam pocieszacze, pozwalają mi przetrwać ten czas i wierzyć , że znów będziemy podziwiać takie widoki

dana1s 15:31, 05 lut 2017

Aniaaa napisał(a)
Zdjęcia niesamowite,uwielbiam je i Twoje kropelki pod każda postacią
Dano życzę wyprostowania wszelkich przeciwności losu i życzę spokojnej niedzieli.

Aniu dziękuję bardzo , lubię się bawić aparatem, czasami człowiek coś ciekawego wypatrzy w tych diamencikach
Dziękuję za ciepłe myśli, bardzo się przydadzą w tych trudnych chwilach.

dana1s 15:42, 05 lut 2017

inag1 napisał(a)
Dana, nawet nie wiesz jak się cieszę , że Cię znalazłam. Co jakiś czas znikasz mi z pola widzenia ale chociaż wiem gdzie Cię mniej więcej szukać.
Udało mi się przeczytać wszystkie 63 strony i jestem w totalnym szoku. Oj dzieje się u Ciebie, dzieje. Nowy ogród podglądałam na K , więc jestem prawie na bieżąco. Szkoda , że zniknęły zdjęcia starego ogrodu . Zabrakło mi też w tym roku Twoich dekoracji świątecznych a szczególnie choinki.
Zdjęcia już tyle razy chwaliłam, że nie chcę się powtarzać. Twoje makro to mistrzostwo a świat odbity w kropelkach wody to ... ach.
Tacie życzę zdrowia a Tobie mniej stresów.
Będę na bieżąco śledzić Twoje poczynania ogrodowe i nie tylko.

Witaj Inuś w moim nowym ogrodzie
Miło mi, że o mnie nie zapomniałaś. Usunęłam stare wątki , bo chcę iść w przód i nie poddawać się sentymentom.
Stary ogród zostanie w moim sercu, bo kochałam to miejsce nad życie.
Teraz chcę stworzyć coś, co będę darzyć tak samo mocnym uczuciem. Jestem blisko.
Bardzo się cieszę , że podobają Ci się moje zdjęcia. To miłe wiedzieć, że coś co robisz komuś się podoba

Specjalnie dla Ciebie moje Boże Narodzenie, może mnie stąd nie wywalą