Witam się z Tobą po obejrzeniu Twoich zdjęć nieba i ogrodu .Fajnie że powstaje taki cudny zakątek Dużo w nim ciekawostek .Zyczę zdrówka dla Taty ,pozostaję zachwycona pięknymi zdjęciami nieba
Kasiu dziękuję kochana za komplementy
U mnie dzisiaj mgła i straszna szaruga. Ja chcę słońca!
Ale chyba idzie wiosna, nie chcę słuchać tych mroźnych prognoz...
Oby to już było przedwiośnie, marzę o zielonych, świeżych widokach.
Bardzo dziękuję za pochlebną opinię, mam zwykłego starego kompakta Pentaxa x70, ale zdjęcia robię tylko na manualnych ustawieniach.
Znamy się jak łyse konie
Dana, nawet nie wiesz jak się cieszę , że Cię znalazłam. Co jakiś czas znikasz mi z pola widzenia ale chociaż wiem gdzie Cię mniej więcej szukać.
Udało mi się przeczytać wszystkie 63 strony i jestem w totalnym szoku. Oj dzieje się u Ciebie, dzieje. Nowy ogród podglądałam na K , więc jestem prawie na bieżąco. Szkoda , że zniknęły zdjęcia starego ogrodu . Zabrakło mi też w tym roku Twoich dekoracji świątecznych a szczególnie choinki.
Zdjęcia już tyle razy chwaliłam, że nie chcę się powtarzać. Twoje makro to mistrzostwo a świat odbity w kropelkach wody to ... ach.
Tacie życzę zdrowia a Tobie mniej stresów.
Będę na bieżąco śledzić Twoje poczynania ogrodowe i nie tylko.
Witam serdecznie w moim ogrodzie
Dziękuję za dobre słowo odnośnie zdjęć, fotografowanie to jeden z moich licznych koników.
Cieszę się , że komuś sprawia przyjemność oglądanie moich obrazków
Ogród to kolejny konik, mogę spędzać w nim każdą wolną chwilę. Kocham to miejsce
Dziękuję, dzionek całkiem miły. Tata mocniejszy, ale czekamy na jakąś konkretną diagnozę. Bardzo mnie to stresuje...
Ale M mnie wyręczył i właśnie podstawił mi pod nos obiad. Dobrze, że mam w rodzinie takie oparcie
U mnie niestety mgła i bura szmata zamiast nieba...
Dlatego mam pocieszacze, pozwalają mi przetrwać ten czas i wierzyć , że znów będziemy podziwiać takie widoki
Aniu dziękuję bardzo , lubię się bawić aparatem, czasami człowiek coś ciekawego wypatrzy w tych diamencikach
Dziękuję za ciepłe myśli, bardzo się przydadzą w tych trudnych chwilach.
Witaj Inuś w moim nowym ogrodzie
Miło mi, że o mnie nie zapomniałaś. Usunęłam stare wątki , bo chcę iść w przód i nie poddawać się sentymentom.
Stary ogród zostanie w moim sercu, bo kochałam to miejsce nad życie.
Teraz chcę stworzyć coś, co będę darzyć tak samo mocnym uczuciem. Jestem blisko.
Bardzo się cieszę , że podobają Ci się moje zdjęcia. To miłe wiedzieć, że coś co robisz komuś się podoba
Specjalnie dla Ciebie moje Boże Narodzenie, może mnie stąd nie wywalą