Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

pestka56 19:45, 04 lut 2017

Stres, Dana, robi swoje Tata wróci do domu, to i Ty zaczniesz wracać do wagi
Basilikum 19:50, 04 lut 2017

a zawsze ubialam nature ale tak z bliska przygladam sie dopiero od kiedy jestem na Ogrodowisku Dla mnie otatnio aparat jest nieodlacznym towarzyszem.

Wage udaje mi sie trzymac glownie dzieki bieganiu. No i ograniczam jedzenie oczywiscie. Stawiam na jakosc a nie na ilosc

Mam tez nadzieje, ze twojego tate wkrotce do domu puszcza, tak jak Ciebie pewnie i jego to meczy. Szpitale sa przygnebiajace.

A dzien dzis mialam fajny wycielam odrosty bzowi. Oczar zaczyna otwierac paczki Troche popodgladalam owce, lubie malym sie przygladac jak sie bawia i troche w domu posprzatalam. Koncze tez ksiazke "Sekretne zycie drzew"
dana1s 20:15, 04 lut 2017

kamila66 napisał(a)
Kropelkowe fotki lustrzane to 1 miejsce w konkursie fotograficznym

Kamilko no co Ty? Zwykłe kropelki

Też kropelki;

dana1s 20:17, 04 lut 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Poukładane jak diamenciki

To taka naturalna biżuteria

dana1s 20:19, 04 lut 2017

pestka56 napisał(a)
Stres, Dana, robi swoje Tata wróci do domu, to i Ty zaczniesz wracać do wagi

Mam nadzieję , bo nie jest najlepiej
Ja się wezmę za siebie i uporam z wagą, bardziej się boję czy On da radę tej chorobie...

BasiaLT 20:21, 04 lut 2017

Fotki jak zwykle rewelacja a ten liść z kropelkami to żyleta normalnie. Liść wygląda jakby był z aksamitu.
dana1s 20:25, 04 lut 2017

Basilikum napisał(a)
a zawsze ubialam nature ale tak z bliska przygladam sie dopiero od kiedy jestem na Ogrodowisku Dla mnie otatnio aparat jest nieodlacznym towarzyszem.

Wage udaje mi sie trzymac glownie dzieki bieganiu. No i ograniczam jedzenie oczywiscie. Stawiam na jakosc a nie na ilosc

Mam tez nadzieje, ze twojego tate wkrotce do domu puszcza, tak jak Ciebie pewnie i jego to meczy. Szpitale sa przygnebiajace.

A dzien dzis mialam fajny wycielam odrosty bzowi. Oczar zaczyna otwierac paczki Troche popodgladalam owce, lubie malym sie przygladac jak sie bawia i troche w domu posprzatalam. Koncze tez ksiazke "Sekretne zycie drzew"

Mnie zawsze fascynowała natura z bliska stąd mój wybór studiów
Bez aparatu nie wychodzę z domu, zawsze coś ciekawego wypatrzę.

Biegać nie mogę ze względu na kolana, dlatego wybrałam kije, wystarczyło je na chwilę odłożyć i ...jojo

Tata ostatnio bardzo źle się czuje, martwię się okropnie, bo to już wiek słuszny i choróbska zaawansowane

Ja ostatnio nic nie czytam, aż wstyd się przyznać. Nie mogę się skupić, mam milion myśli na minutę i po kilku stronach łapię się na tym że nie wiem o czym czytałam.
Niech już przyjdzie wiosna może mi wróci optymizm...

dana1s 20:27, 04 lut 2017

BasiaLT napisał(a)
Fotki jak zwykle rewelacja a ten liść z kropelkami to żyleta normalnie. Liść wygląda jakby był z aksamitu.

Cieszę się bardzo , że Ci się podoba
Dziękuję!

sylwia_slomc... 20:43, 04 lut 2017

Tez mam nadzieje, że Twój tato wróci do zdrowia Foty cudne.....to mało powiedziane
dana1s 20:48, 04 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Tez mam nadzieje, że Twój tato wróci do zdrowia Foty cudne.....to mało powiedziane

Sylwuś też mam taką nadzieję, do tego Mama płacze po kątach.
Ja jestem psychicznie wykończona...

Dziękuję , bardzo mi miło że tak sądzisz