Witaj Aniu
Uwielbiam fotografować niebo, to jak kalejdoskop nigdy nie zobaczysz takiego samego obrazka.
Miło, że Ci się podoba. Dziękuję!
Ja nie noszę zbyt często dżinsów, ale nie znoszę spodni z lycrą właśnie z tego powodu, są dobre zawsze i lampka kontrolna się nie zaświeca
Słodyczy nigdy nie lubiłam, a tej zimy jakoś mnie do nich ciągnie.
No nic idę poćwiczyć na orbie
Dzisiaj od rana pada, śnieg znika. Trochę mnie martwią prognozy na przyszły tydzień znów mrozy w dzień
Ja już marzę o cieple i o jakiejś aktywności w ogrodzie.
Ale postęp jest poćwiczyłam dzisiaj pierwszy raz 40 minut...potem padłam
Pełna mobilizacja. Do tego wdrażam zdrowe odżywianie, nie chodzi mi o jakąś drastyczną dietę tylko o zbilansowane posiłki, które wpłyną na moje samopoczucie i wygląd. Fakt długofalowo, ale zdrowo
kap kap kap sliczne kropelki
mi sie udalo 1 kg zrzucic wreszcie. Ja od jakis 15 lat mieszcze sie w ten sam rozmiar ae ostatnio mnie to sporo kosztuje.
Wczoraj wyrzylam sie ogrodowo i podcielam wierzbe
Moze jak sie da to poobcinam bzowi odrosty dzis. Slonko sie pokazuje, moze bedzie ladny dzien
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Popadało i śniegu już prawie nie ma, jeszcze ze dwa dni i zniknie zupełnie
Uwielbiam fotografować takie detale, człowiek rzadko się przygląda naturze z bliska, a jest co oglądać
O ja niestety nie mam takiego szczęścia, jak na huśtawce góra -dół.
Już mam tego serdecznie dosyć.
Do zeszłego roku moja waga ślicznie stała w miejscu, a teraz znów rośnie
Teraz widzę, że po 40 metabolizm zwalnia i zrzucenie każdego kilograma to ciągła walka...
Ja od kilku dni po kilka godzin dziennie siedzę w szpitalu, przychodzę i łeb mi pęka. Mam nadzieję , że wkrótce Tatę wypuszczą.
Może jutro wpadnę na chwilę do ogrodu i sekator pójdzie w ruch
I jak piękny miałaś dzionek? U mnie drugi dzień mgła...