Cała przyjemność po mojej stronie
Cieszę się, że spośród tylu wspaniałych ogrodów na tym forum zechciałaś odwiedzić własnie mój i zostałaś na dłużej
Twoje słowa są jak miód na moje serce, dziękuję!!
Pokażesz swój ogród? Ciekawa jestem Twojego założenia.
Pozdrawiam
Za chwilę będzie kolorowo i powróci mój busz Bardzo lubię gęste nasadzenia, jak jedno drugie przeplata. Wtedy nawet to, że nie są to grupowe nasadzenia się traci, a ja wyżywam się w swoim zbieractwie gatunkowym
Ile u Ciebie już pięknych kwiatów na gałązkach i nie tylko
Ja też już tęsknię za ciepłą wiosną
Widoki jak zawsze podziwiam...patrzę na Twoje leżaki szukam do swojego
ogrodu i jeszcze nie znalazłam
Czy te kule ceramiczne można gdzieś dostać?
Może niedzielą nam się uda słoneczka i ciepła
Aguś jaki śliczny avatarek
Tak, wiosna się cudownie rozgościła w ogrodzie, mam uczucie że duży wpływ ma na to lity płot który bardzo osłonił ogród przed wiatrami no i duże drzewa, które łapią wiatr nad nasadzeniami
Ja tez marzę o kwitnącym ogrodzie oglądanym z leżaka właśnie
Moje leżaki zrobił mi Tato na któreś urodziny, uwielbiam je. Mój M własnie kończy drugi komplet tym razem na balkon u Mamy, czasami wieczorem człowiek ma ochotę odsapnąć na powietrzu a musi siedzieć w domu, a nie w ogrodzie. Będą idealne
Kule ceramiczne wykupiłam cały transport mam jeszcze kilka zapasowych zmierzę i dam Ci znać, czy byś reflektowała
Ma być pięknie czego Tobie i sobie życzę!
Witaj Dana !Dla mnie też jesteś inspiracją.Twój ogród,Twoje wnętrza,Twoje zdjęcia to jest coś pięknego,mogę oglądać bez końca.Odwiedzam Cię niemal codziennie,odpoczywam w Twoim ogrodzie i cieszę oczy.Pozdrawiam Jola z Bełchatowa.
Ewciu moja kępka ta większa ma coś około 8 lat Druga była podobna, ale krecik mi ją przekopał i licho wygląda, ale się pozbierała i kwitnie kilkoma kwiatkami.
One wolno przybierają, ale warto na nie poczekać