Danusiu przyłączam się do grona ,dla których w słońcu wszystko wygląda inaczej - tzn.lepiej ,weselej …..
u mnie nadal wieje i coś mnie zbiera ….myślałam ,że choć na chwilkę wyrwę się do ogrodu ,ale odpuszczam ….wolę być zdrowa na piątek i sobotę wtedy niech będzie ładnie
Dorotko wymieniłam tylko te o pustych kwiatach, mam też trochę róż o kwiatach pomponowych. Nie jest to moja największa miłość, ale dla urozmaicenia nasadzeń są idealne
Za to kaliny mogę mieć w ilościach hurtowych, mam obecnie kilkanaście odmian i nie wykluczam kolejnych
Bardzo dziękuję za taki pozytywny komentarz. Cieszę się, że podoba Ci się mój ogród.
Staw to ogrom pracy, ale też satysfakcja
Bardzo dziękuję za życzenia, widzę że mamy podobne marzenia. Oby nam się spełniły
Ja bym już chciała stabilizacji w pogodzie, niech jest +8 ale na dłużej i słonko
Niedziela z piękną pogodą też się przyda, spacer by się przydał
Myślę, że w sobotę też się da popracować
Irciu kocham słonko dzisiaj rano na chwilę wyszło, ale szybko zniknęło za grubą warstwą chmur. Chyba lunie. Miałam plany ogrodowe...
Kocham tego derenia, muszę dosadzić jeszcze kilka wokół stawu, bardzo rozświetlają przestrzeń
Madziu w słońcu świat jest piękniejszy
U nas od wczoraj spokojnie i bez wiatru, ale zanosi się znów na deszcz...
Kuruj się Kochana, ja przenosiłam przeziębienie i później miałam zapalenie oskrzeli co mnie uziemiło na długo w domu. Wstrzymasz się kilka dni u znów będziesz działać!
Buziaki!
Sobota u mnie nie bardzo czasowa. Dzieci mają urodziny .
Zostaje jedynie trochę czasu do południa. A niedziela wolna i będzie mnie bardzo korciło żeby coś porobić. Ale chłop mi nie pozwala w niedzielę .