gosika67
16:36, 19 sie 2017
Siostra dzięki za pamięć i życzenia. Zdjęcia z kajaków świetne, plenery też fajne.Zarażasz mnie tym, już myślę o takich wycieczkach, mój kolega też organizuje takie spływy.
Iwonka podam Ci nazwy róż jakie mam potem, wiadomo nie wszystkie są zidentyfikowane, kupowałam bardzo dawno i były napisy wielkokwiatowa czerwona, rabatowa biała itp.
Rutewka ostatnio mi się spodobała, zobaczę tę Twoją.
Ela muszę u Ciebie na wątku poszukać rutewek
. Wypoczywaj a kiedy wracasz?
Zoja, Aurelia dzięki za odwiedziny, obcięłam słonecznik ale męczę się z jego wykopywaniem.Muszę się go pozbyć bo zajmuje mi dużo miejsca na rabacie i się cały czas panoszy. Chyba muszę głęboko kopać.
Floksa tego różowego też się pozbędę,znajdę mu inne miejsce, bo jest za wielki na tej rabacie i zasłania inne rośliny.

Iwonka podam Ci nazwy róż jakie mam potem, wiadomo nie wszystkie są zidentyfikowane, kupowałam bardzo dawno i były napisy wielkokwiatowa czerwona, rabatowa biała itp.
Rutewka ostatnio mi się spodobała, zobaczę tę Twoją.

Ela muszę u Ciebie na wątku poszukać rutewek

Zoja, Aurelia dzięki za odwiedziny, obcięłam słonecznik ale męczę się z jego wykopywaniem.Muszę się go pozbyć bo zajmuje mi dużo miejsca na rabacie i się cały czas panoszy. Chyba muszę głęboko kopać.