Na razie dotarł stół, który zamówiłam w sklepi stacjonarnym. Krzesła zamówione 1.05 maja dojechac 8.05 ....
Ale dzisiaj widziałam piekny grafitowo kamienny stół i załuje, ze kupiłam ten w Jysku...na dodatek ten stół by nie odleciał.....
Lubie wszystkie seslerie, ale każda pełni u mnie inną rolę.
jesienna ma piny limonkowy kolor, pierwsze 2-3 lata jest niezawodna, potem trzeba odmłodzić.
Skalna jest śliczna na obwódki i brzegi rabat i niemal zimozielona
Heufleriana wczesnej staruje i szybko rosnie, przewiesz sie, zatem jest dobra na podwyższenia. Raczej trzeba ja w sezonie ściąć. Tak samo robić trzeba ze starzejacą sie sesleria jesienna, jesli sie pokłada trzeba ja obciąc , odrośnie ładnie do jesieni
kupiłaś stół postawisz na nim betonowa donice z rozchodnikami ....na pewno nie odfrunie
PS. pelargonie angielskie maja to do siebie ze sa kaprysne i nie chca rosnac ...kupiłam w zeszłym roku bordową /malinową ...nie miała towarzystwa ..a i tak przez wiekszość czasu same liscie były ... moja mama ma te same doświadczenie sprzed wielu lat ...nigdy te angielskie jej nie chciały kwitnąć obficie oby twoje były dobrze zmutowane i kwitły bo sa bardzo atrakcyjne