Madżenko Twoja piwonia nie tylko mnie nie tylko zauroczyła, ale i wzruszyła... Uwielbiam właśnie takie wspomnienia przywoływane przez "zwykłe" rzeczy.
Zestaw z Jyska świetnie się u Ciebie prezentuje. Mam nadzieję, że krzesełka wygodne i uprzyjemnią poranny rytuał picia kawy.
O CHFS z wielką przyjemnością poczytałam i powiem szczerze, że gdybym przed uporządkowaniem działki i postawieniem domu, postawiła w moim lesie jakieś dziwne nieużyteczne coś - znaczy się architektoniczną budowlę

, dosadziła parę kwitnących roślin to miałabym modny ogród.... a tak niepotrzebnie się staram. Efekt moich prac daleki od zamierzonego i w dodatku niemodny

Ale to tak oczywiście z przymrużeniem oka.
Podziwiam i lubię zaglądać do Twojego ogrodu Madżenko a także Oli i Nawigatorki, ale sama w takim źle bym się czuła (za to mój M byłby wniebowzięty

), uwielbiam ogród Małej Mi, Pszczelarni, Vivy ale wiem, że nie dałabym rady tak spiąć bylinowych rabat - po prostu nie umiem. Z każdego pomysłu można wziąć to co nam się podoba i tworzyć swój własny raj.