Byłabym wdzieczna za sprawdzenie w jakiej sa cenie i jak wysoko szczepione. Na razie nie podejmuje pochopnych decyzji. Wytniemy wisnie ale z sadzeniem poczekam do jesieni az mi sie pomysł wykrystalizuje
Kardynał zostanie bo i tak nie mam na razie innej koncepcji na niebieska różę. Zetne ja nisko po kwitnieniu.
Palibina zetnę zaraz, własnie przekwitł, potem juz tylko delikatnie po drugim kwitnieniu. Gdy go ostro ciełam po drugim kwitnieniu bardzo słabo kwitł. Teraz szykuje mu radykalne cięcie
Moja heufleriana orzesadzona aktulnie straszy. Jak nei nabierze urody wyrzucę! Moja była teraz drugi raz cięta, zobaczymy jak będzie w sezonie wyglądać
Krzesła sa wsadzane w taśmę gumowa, ktorą zawsze dostaje z przesyłka z Massiomo dutti (uwielbiam). Znakomicie sie te taśmy sprawuja, krzesła nie fruwają
Boom rózany juz był dzisiaj ,ale po ulewie pewnie częśc zgubi płatki
Tniemy z drabiny z niżycami teleskopowymi sliwy siegaja juz piętra.
Jestesmy juz z kazdej strony zasłonięci . Od strony kuchni zywopłot ma 2,5 metra i jest bardzo szczelny. Od strony salonu przechodnie nie są w stanie zobaczyc juz co sie dzieje w ogrodzie. Widzą tylko wisnie i pietro domu tylko rowerzyści próbuja miedzy brzozami i grabami coś podejrzeć
Dziekuje za odwiedziny i miłe słowa. Od tygodnia próbuje nadrobic zaległosci na forum z marnym skutkiem, na ewizyty brakuje mi czasu. Eh życie, chciałoby sie być wszedzie