Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Kindzia 10:00, 06 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

Kasiu bo mój chłop mnie goni z robotą, tak się wkręcił ja jutro planuję promanal, no mam nadzieję że lać nie będzie bo nie zapowiadali...
A to jak syn z przyszłą synową przyjadą, to może i pomoc będzie, dodatkowe rączki do roboty toż to skarb

Nie mam pytań Mój robotny jest, nie powiem, ale nie wie co po kolei trzeba zrobić, czyli jak mam dość, to on myśli, że na teraz już zrobione wszystko

Syna nie będzie jutro, synowa jest chętna do pracy, ale nie wiem czy chcę...jakieś jedzonko bym musiała organizować...a tak, to tylko z doskoku coś skubniemy...szkoda mi czasu na gary. Chociaż ona słabo je...ale czułabym się zobowiązana coś zrobić...zobaczę jeszcze.
Mirka 10:13, 06 kwi 2018

Monika wstawiłam foto werbeny, zobacz
Ps. Nasionka dziś poszły
Monia81 10:18, 06 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

Nie mam pytań Mój robotny jest, nie powiem, ale nie wie co po kolei trzeba zrobić, czyli jak mam dość, to on myśli, że na teraz już zrobione wszystko

Syna nie będzie jutro, synowa jest chętna do pracy, ale nie wiem czy chcę...jakieś jedzonko bym musiała organizować...a tak, to tylko z doskoku coś skubniemy...szkoda mi czasu na gary. Chociaż ona słabo je...ale czułabym się zobowiązana coś zrobić...zobaczę jeszcze.

Kasia to z zaskoczenie Go bierzesz, nie wiem co dla nich lepsze, to że wiedzą co jest do zrobienia, czy to że są w błogiej nieświadomości
Z tym gotowaniem to racja, my z eMusiem też obojętnie co na ząb wrzucimy byleby weekend wykorzystać do maxa, a jak już ktoś przyjdzie to rzeczywiście z tym jedzeniem lekki problemik...
Monia81 10:18, 06 kwi 2018

Mirka napisał(a)
Monika wstawiłam foto werbeny, zobacz
Ps. Nasionka dziś poszły

Ty Mireczko u mnie a ja u Ciebie widziałam fotki, dzięki
Mirka 10:25, 06 kwi 2018

Tylko pamiętaj codziennie delikatnie zraszać aby nasionka nie wyschły. Daj znać jak dostaniesz nasionka
Monia81 10:26, 06 kwi 2018

Mirka napisał(a)
Tylko pamiętaj codziennie delikatnie zraszać aby nasionka nie wyschły. Daj znać jak dostaniesz nasionka

Ok dam znać na pewno
Magleska 21:36, 06 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

Madziu ta varelka wygląda superowo, dlatego tak mi w oko wpadła jutro mam nadzieje pokaże pracę mojego eMusia, wkopuje kamień na obrzeżach i rabaty nabierają kształtu ja dzisiaj też się w kopciuszka bawiłam i pozostały żwirek zbierałam z rabaty przy tarasowej, ale w końcu ogarnięte

mam dosć wybierania tych kamyczków .....jednak rabaty z korą są dużo przyjemniejsze w obsłudze

czekam na fotki
jutro też mam w planie ogród i mam nadzieje ,ze nic i nikt mi nie przeszkodzi
Buziaki wieczorowa porą
Monia81 21:46, 06 kwi 2018

Magleska napisał(a)

mam dosć wybierania tych kamyczków .....jednak rabaty z korą są dużo przyjemniejsze w obsłudze

czekam na fotki
jutro też mam w planie ogród i mam nadzieje ,ze nic i nikt mi nie przeszkodzi
Buziaki wieczorowa porą

co do kamyczka masz rację, nigdy więcej, krew mnie zalała przy tym bawieniu się z tym kamykiem, nie cenzurowane słowa mi się cisły na usta...
jutro fotki będą dzisiaj nie zdążyłam i w sumie nie byłam już w stanie teraz siedzę i sprawdzam co u Was przy lampce wina buziakuję
Monia81 10:24, 08 kwi 2018

Wczoraj padłam, ale trochę pociągliśmy robotę do przodu kostka na obrzeżu położona, chyba wyszła dobrze, tak się nam wydaje

Monia81 10:25, 08 kwi 2018

Tutaj przymiarki do sadzenia moich amonagaw

a tu już posadzone no i turzyca gold band przesadzona, jeszcze mi zostały rozchodniki do przesadzenia i hameleny