Moniu, dawno masz tego pełnika? Napisz na jakim stanowisku i jakiej ziemi rośnie u Ciebie. Muszę dla swojego naszykować nowe miejsce i zupełnie nie wiem co i jak. Będę "dźwięczna"
No jesteś. Nawet dzisiaj o Tobie myślałam, że coś tu tak cicho się zrobiło, tym bardziej się ucieszyłam jak się u mnie wpisałaś. Znaczy to, że chyba wszystko ok
Ewuś mam go już dwa sezony, z 2 tygodnie temu przeszedł przeprowadzkę na nowe miejsce, jest w słońcu przez cały dzień, wcześniej też tak miał słonecznie, nie dbałam zbytno o niego, glebę mam przepuszczalną, nie stoi w wodzie, podlewam go tak jak resztę kfiotków
Czasami tak jest że coś poplanujemy a potem nic z tego nie wychodzi. Ty masz dużą działkę to i inna praca się szybko znajdzie. .
Przejrzałam moje karteczki od tulipanów i okazało się, że też je mam. Tylko u mnie jakaś taka żarówa wyszła pod czerwień podchodząca.
Piękne tulipanki
Floksiki też teraz dają popis.
I kochane i moje hosty.June też widzę masz .
A ta zielona, koło czego żółtego jest posadzona ??
pozdrawiam
Powiem ci Iwonko, że teraz nawet się cieszę, że te paczki nie przyszły, dużo innej roboty zrobiliśmy, a nazbierało się tego, że hej...
Może to też od stanowiska z tymi tulipanami zależy, u mnie w pełnym słońcu i bardziej w różowy wchodziły, choć troszku tej czerwieni miały na początku...
Ten pełnik kojarzy mi się z łąkami, jak do babci eMusia jeździliśmy, pełno go tam było
Ładny zestaw bylin wsadziłaś, mi się wydaje, że będzie bardzo fajnie, z bylinkami jest ten plus, że zawsze można coś dosadzić lub wysadzić, można pokombinować
host mi się już nazbierało, już 30 odmian mam, a wciąż mi ich mało i mało powiem ci, że ja też już czekam na te moje bylinki, bo chciałabym się wziąść w tym tygodniu za tą moją tarasową, może się uda
spokojnej nocki, buziaczki
Floksy rzeczywiście to jest ich czas wszystko nabrało tempa...
Hosty pokochałam, tak jak Ty Aniu, na tą June poluję bo jeszcze nie mam.
To żółte Aniu to kupiłam jako rozchodnik, ale nie było odmiany, jest cały rok w takim kolorze, może teraz na wiosnę bardziej żółtsze się robi, fajne jest bo wypełnia luki i szybko się rozrasta buziaczki