Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 13:16, 09 maj 2018

anulajda napisał(a)
Monia fajnie że eM się wkręca ogrodowo a do tulipanów i szafirków to mi sie oczy zaświeciły piękne ale Ty masz już dużo roślin posadzone jeju jak to się wszystko rozrośnie...

Aniu byleby mu to zostało szafirki kocham miłością wzajemną, dla mnie to bezproblemowe kwiatki, cieszą długo, rozmnażają się, cóż chcieć wiecej no mam nadzieję, że te roślinki już posadzone dadzą czadu za jakiś czas pozdrówka
Monia81 13:20, 09 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
Podobają mi się te szersze kadry z ogrodu.
Widać jaki masz ciekawy układ rabat.
Skalaniakowe ładnie się prezentują.
Azalie piękne.
Ja już myślę co tu zrobić. ..co czyli jaką roślinę wywalić aby jeszcze jedną azalie posadzić.

Aniu nieźle, u mnie jak na razie etap ratowania roślin, bo mój eMuś, jak chciałam jednego rodka wywalić uparł się na maxa i rośnie bidok, przesadziłam go, dałam mu miksturkę Bogdzi, i powiem, że coś się zaczyna dobrego z nim dziać, wypuszcza nowe listki...
Tobie dużo placu się zrobi, jak uporządkujecie powolutku ten tył nowej działeczki, oj tam jeszcze dużżżżo miejsca będziesz miała
Monia81 13:21, 09 maj 2018

Magleska napisał(a)
Fiu fiu ale zakupy fajne pokaż jak posadzisz
Mi się tak udało posadzić rodki z azaliami , że fajnie mijają się kwitnieniem , przez czysty przypadek oczywiście - bez planu ,nawet nie pamiętam ich nazw

Wczoraj zaczęłam sadzić, ale burza mnie przegoniła... ale dobrze, bo ogród został obficie podlany jak posadzę to pokażę
Monia81 13:22, 09 maj 2018

BasiaLT napisał(a)
Super zakupy. Będą się pięknie prezentować na nowych rabatach. Pochwal się jak posadzisz.

No mam nadzieję Pokażę Basiu jak już posadzone będzie buziaczki
Monia81 13:24, 09 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Masz kawał miejsca do sadzenia
Jakby Ci tu powiedzieć...nie zazdroszczę, jak sobie pomyślę, że to obrabiasz...ale Ty młoda dziewczyna jesteś, dajesz spokojnie radę

Pochwal eMusia za huśtawkę, elegancko wychodzi

Pochwalę, stara się Mam nadzieję, że kora na rabatach ułatwi mi jednak życie, tam gdzie przy thujach już mam wysypane, to nawet jak coś wyrośnie to wychodzi fajnie i szybko się to obrabia... obadamy buziaki
Gruszka_na_w... 22:09, 09 maj 2018

Monia81 napisał(a)

Cieszą te zmiany bardzo, jeszcze cieszą podwójnie, bo eMuś też się wkręcił mam nadzieję, że za kilka lat tak będzie i busz się zrobi buziaczki

Busz się zrobi prędzej niż myślisz.
Niesamowicie dużo zrobiliście tej wiosny. Gratuluję!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Milka 06:27, 10 maj 2018

Fajnie, że wstawilaś szersze kadry, widać, jak wielki ogród. Porządek na tę wielkość niesamowity. No i wspaniałe jest to, że męźus się wkrecił, we dwoje przyjemniej i wiecej się zrobi.
Nowe zakupy super. Ten Percy Wiesman mam i dobrze sobie radzi, przypomniałas mi nazwęgratulacje Moniu
danuta_szwajcer 08:25, 10 maj 2018

Kawał pracy ale efekt widać Hustawka super Pozdrawiam
Monia81 08:45, 10 maj 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Busz się zrobi prędzej niż myślisz.
Niesamowicie dużo zrobiliście tej wiosny. Gratuluję!

Haniu dziękujęo tym buszu na dzień dzisiejszy marzę
Monia81 08:48, 10 maj 2018

Milka napisał(a)
Fajnie, że wstawilaś szersze kadry, widać, jak wielki ogród. Porządek na tę wielkość niesamowity. No i wspaniałe jest to, że męźus się wkrecił, we dwoje przyjemniej i wiecej się zrobi.
Nowe zakupy super. Ten Percy Wiesman mam i dobrze sobie radzi, przypomniałas mi nazwęgratulacje Moniu

Irenko dokładnie na tych szerszych kadrach widać wszystko a z eMusia się cieszę, bo gdyby nie pomocne ręce jego to tak szybko by nie szło, bardzo dużo mi pomaga buźka