Pięknie się rozpoczyna ogrodowe lato w Twoim ogrodzie.
Sylwuś na zdjęciach nie było widać, ale malwy mają to do siebie, że szybko łapią tą rdzę, ja zawsze odrywam to co brzydkie... ale mimo wszystko je uwielbiam sorki, że dopiero odpisuję, przerwę z forum miałam, jak się spotkamy to pogadamy, cieszę, się bardzo
no i parę fot z dzisiaj, rozchodnikowa szaleje, pięknie się rozbujała, jeszcze nie powycinałam szafirków...
Elu to chyba rozchodnik ostry, fajny jest i bardzo szybko się rozrasta, chociaż minus taki, że się rozsiewa wszędzie...
a za łąkę i jej pochwałę dziękuję...
no to tarasowa teraz...jedna pysznogłówka okazała się inna niż zamawiana, ale myślę, że się wpasowała...
Tak Haniu w pierwszy raz tym roku, już roślinki wybujały, porosiewały się i dają czadu... cieszę się bardzo, bo ogród żyje...
cypel buszasty się zrobił, porozsiewały się jeżówki, ożanka, perovskiej też mam pełno siewek, nawet stipa przelazła z klonowej...
klonowa ciąg dalszy... werbenka jest wszędzie... a tak się martwiłam, że mi się nie rozsiała...
jarząbkowa, jeszcze parę poprawek i w przyszłym sezonie już będzie tak jak trzeba...
jarząbkowa...
szczeć od Kondzia pięknie się prezentuje...
a tu widać jak przez tą suszę mój ala trawnik wygląda, nie chciałam kosić w te upały i chwasty się pojawiły...