Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Juzia 16:41, 18 cze 2026

Monia81 napisał(a)

Jak kupowaliśmy tą działkę to tak sobie marzyłam, żebym mieć trochę ogrodu ozdobnego, ale też warzywnik, sad weszłam na forum no i się zaczęło, brakuje mi tylko piwniczki do przechowywania, ale już intensywnie myślę idealnie nie jest, ale jestem dumna, z tego co nam powychodziło, bo jest prawie wszystko co chciałam

Jak masz miejsce na piwniczkę to nie ma co myśleć.... trzeba działać

U mnie pierwsze co zrobiliśmy na działce to piwniczka Tak trochę od tyłka strony

sylwia_slomc... 21:51, 18 cze 2026

Monia81 napisał(a)

No u mnie kosmosom dobrze, bo mam właśnie bardziej zasadową ziemię, lawendom też to pasuje nabierają masy te nasze ogrody, też się zastanawiam jak to będzie za te parę lat bo my coraz starsi, a sił ubywa, albo człowiek wolniejszy się robi.
A jak tam Irenka? szkoda, że na forum nic nie wrzuca, chętnie bym zobaczyła ten jej ogród w jeszcze dojrzalszej odsłonie

Czasem na Fb go pokazuje, ale tak bardziej fragmentami Ostatnio pokazała jaśminowca, aż Ją pytałam czy był kiedykolwiek cięty taki olbrzym, ale bajecznie piękny jak kwitnie.
ewsyg 23:07, 18 cze 2026

Moniko, masz piękny i bardzo zadbany ogród. Możesz być z niego dumna.