Oj Bogusiu, życia nam zabraknie na to ulepszanie Zawsze znajdziemy pretekst na zmianę na rabacie - a to za małe, a to za duże, a to nie ten kolor, a może więcej traw, i tak w kółko, końca nie widać To trzeba lubić, aby czerpać z tego satysfakcję ... My to lubimy i dłubiemy bez końca
Aneczko te hortki bidule po mrozie zaczynają lekko się przebarwiać taka szkoda byłoby tyle koloru jesiennego ,ale trudno
Dziękuję za kadry może w końcu kupie aparat chyba czasu nie mam przez ten "dębowy "
Co to znaczy ze będziesz poszerzać trawkę ?
Będę w środę tę; )
Bardzo dziekuję Gosiu a tak moim urządzeniem to tabletem ,to komorką wykonuję fotki aparat prawdziwie profesjonalny wciąż czeka na kupienie
A trawniczek dzięki radzie Waldka nabiera krzepy Jestem ogromnie wdzięczna koledze za rady w przyszłym roku wszystko zrobię jeszcze dokładniej
Witam długo mnie nie było aż trudno Wasze wątki dogonić niemniej czytam z przyjemnością
Aneczko z jednej strony brzozowy las nieco dalej ale bliziutko dębowy
I wypadło na dębowy
Pozdrowionka dla zagladających .Nie ma za dużo fotek w moich jesiennych zbiorach hm ale proszę troszkę jesieni
Piękne masz otoczenie ogrodu. Las, musisz mieć czyste powietrze. Lubię zapach lasu. trawnik masz wzorcowy, trawa taka soczysta. Ja nad swoim muszę popracować, ale to na samym końcu.