Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki

sierotka 20:27, 02 lut 2018

Witaj Aniu tak bedę próbować lecz w skrzyniach wyżej wiesz ? by sie nie pochylać eh
Tak jest jeszcze rzerzucha ,papryczki chili .
anabuko1 09:41, 03 lut 2018

To będę podglądać twoje wysiewy .
powodzenia
zawitka 11:02, 03 lut 2018

Witaj Bogusiu ------ poczytałam obejrzałam .Ładny domek macie chyba gotowy kupiony??????Działka szybko zagospodarowana zrobiła się piękna.ania jak ma swoje oko i pomaga to szybko działeczka zmieni się na coś kolorowego Pozdrawiam i będę kibicować ;d
sierotka 12:27, 03 lut 2018

Witaj Aniu przeciez inaczej się nie da musisz obok mnie przydreptusiać na swoją działeczkę ha ha
Zawitko witam miło mi Ciebie poznać tak domek gotowy, miał być cudny z drewna troszkę mi szkoda,ale siła wyższa i jest taki.Prawdopodobnie to dość sprawnie nam poszło od czasu zakupu działki ,ten rok mam kolejny na dopieszczanie nawet już wiem co chcę dopieścić ha ha Będę sukcesywnie pokazywać zmian cd.
Pozdrawiam serdecznie .Własnie wróciłam przed chwilą z dębowego lasu
sierotka 13:25, 03 lut 2018

A dzisiaj poniosło mnie na działeczkę by uchwycić piekno zimy ,może to już jej ostatnie spacery w zakamarkach ukochanych w naszym Dębowym Lesie?

Snieg puszysty ,lecz bardzo mokry .

PIĘKNO NASZEGO MIEJSCA ,MOJEGO I ANI

Jestem w miejscu cudownych wspomnień .

Aurelllia 17:07, 03 lut 2018

Ślicznie kwitnące na parapetach cudeńka widzę Te grudniki bardzo lubię - ale trzeba od razu dobrą porządną sadzonkę kupić, to co roku obficie kwitnie i nawożenia specjalnie nie wymaga jak kupiłam jakąś gorszą i jak to ja myślę: odratuję to nie bardzo chciała. W tamtym roku też fazę na wysiewanie domowe miałam - w tym roku przez studia.... czasu brak.... :/ werbenę patagońską jedynie posieję i w sumie też się zastanawiam nad nią, bo tak przyglądałam się tej siedzącej w ziemii i zielona - pędy żyją a nóż doczeka do wiosny
Kibicuję wysiewom i od razu lepy takie żółte kup, bo widzę na forum dziewczyny już z ziemiórkami walczą
Aurelllia 17:09, 03 lut 2018

Zima widzę na całego, tutaj w okolicy Warszawy na razie śniegu brak, ale podobno jeszcze zapowiadają - a mi to już tak tęskno do wiosny, do zieleni i przede wszystkim GRZEBANIA W ZIEMI
sierotka 18:54, 03 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Ślicznie kwitnące na parapetach cudeńka widzę Te grudniki bardzo lubię - ale trzeba od razu dobrą porządną sadzonkę kupić, to co roku obficie kwitnie i nawożenia specjalnie nie wymaga jak kupiłam jakąś gorszą i jak to ja myślę: odratuję to nie bardzo chciała. W tamtym roku też fazę na wysiewanie domowe miałam - w tym roku przez studia.... czasu brak.... :/ werbenę patagońską jedynie posieję i w sumie też się zastanawiam nad nią, bo tak przyglądałam się tej siedzącej w ziemii i zielona - pędy żyją a nóż doczeka do wiosny
Kibicuję wysiewom i od razu lepy takie żółte kup, bo widzę na forum dziewczyny już z ziemiórkami walczą

Jakie grudniki?jakie lepy na co ?
sierotka 18:55, 03 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Zima widzę na całego, tutaj w okolicy Warszawy na razie śniegu brak, ale podobno jeszcze zapowiadają - a mi to już tak tęskno do wiosny, do zieleni i przede wszystkim GRZEBANIA W ZIEMI

Wiesz szybko śnieg topnial jutro chyba tam śladu nie będzie po zimie .
Nowalijka 20:26, 03 lut 2018

Widzę, że też Ciebie nosi, ja cieszę się, że dzień coraz dłuższy, jeszcze z dwa tygodnie i po pracy będę mogła śmigać na działkę za widnego. Teraz jak wracam przed 17.00 to chwila i robi się ciemno. Coraz bliżej wiosny, chociaż dziś u nas padał rano śnieg, ale nie ma już po nim śladu bo temp. dodatnia.