Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Cichym Dworku

Ogród w Cichym Dworku

ania1110d 09:29, 09 sie 2017

Moja nowa część w ogrodzie łuczek zakończony dodamy jeszcze kilka roślinek np lawenda,berberysy,drugi klonik a dalej czas pokaże

BasiaLT 09:30, 09 sie 2017

Hamak to wspaniała rzecz, tylko wiecznie brak czasu na takie konkretne wylegiwanie się i leniuchowanie. Niby każdy z nas jest panem swojego czasu ale coraz częściej mam wrażenie że doba wcale nie ma 24 godzin tylko znacznie mniej.
ania1110d 09:30, 09 sie 2017

ania1110d 09:36, 09 sie 2017

BasiaLT napisał(a)
Hamak to wspaniała rzecz, tylko wiecznie brak czasu na takie konkretne wylegiwanie się i leniuchowanie. Niby każdy z nas jest panem swojego czasu ale coraz częściej mam wrażenie że doba wcale nie ma 24 godzin tylko znacznie mniej.

Basiu dokładnie czasem myślę że za bardzo jesteśmy zabiegani a czas tak szybko ucieka
Marzenaka 10:44, 09 sie 2017

Ania - no to tak blisko ciebie byłam i nie wiedziałam! Ale ja tam jeszcze zawitam. Mówi się, że w Bieszczady jedzie się tylko raz a potem to się już wraca. My akurat uwielbiamy takie zaciszne miejsca, gdzie ludzi jak najmniej. Chociaż nie powiem bo w tych bardziej znanych i słynnych bieszczadzkich miejscach to ludzi jak mrówek! Piękne rabaty stworzyłaś. Musiałaś się nieźle napracować ale za to jaki efekt!
Kindzia 11:18, 09 sie 2017

Ja w tym roku pierwszy raz jadę do południowo-wschodnich rejonów Polski, już niedługo Wybieramy się z Ciocią Gosią do Sandomierza, Lublina, Rzeszowa i nie tylko Jak mi się spodoba, to może w przyszłym roku u Ciebie sobie metę zarezerwuję A przy okazji zobaczę Twój piękny ogród Mamy na forum też Pszczółkę prowadzącą agro. Dziewczyny już były, ale to przeciwny koniec Polski. Fajnie tak jechać i znać właścicieli, chociaż wirtualnie
ania1110d 12:24, 09 sie 2017

Marzenaka napisał(a)
Ania - no to tak blisko ciebie byłam i nie wiedziałam! Ale ja tam jeszcze zawitam. Mówi się, że w Bieszczady jedzie się tylko raz a potem to się już wraca. My akurat uwielbiamy takie zaciszne miejsca, gdzie ludzi jak najmniej. Chociaż nie powiem bo w tych bardziej znanych i słynnych bieszczadzkich miejscach to ludzi jak mrówek! Piękne rabaty stworzyłaś. Musiałaś się nieźle napracować ale za to jaki efekt!

Marzenko tak jest że w Bieszczady się wraca są też tłoczne miejsca jak i dzikie-zaciszne Czekam na drugi rok na odwiedziny
A w ogrodzie ten łuczek robiliśmy z M w samym słońcu bo tam dopiero cień pod wieczór ależ mnie wtedy wygrzało już nie miałam sił sadzić,ale warto było efekt jest jeszcze dokupić kilka roślinek i mam nadzieje że jak się to rozrośnie to będzie pięknie
ania1110d 12:30, 09 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Ja w tym roku pierwszy raz jadę do południowo-wschodnich rejonów Polski, już niedługo Wybieramy się z Ciocią Gosią do Sandomierza, Lublina, Rzeszowa i nie tylko Jak mi się spodoba, to może w przyszłym roku u Ciebie sobie metę zarezerwuję A przy okazji zobaczę Twój piękny ogród Mamy na forum też Pszczółkę prowadzącą agro. Dziewczyny już były, ale to przeciwny koniec Polski. Fajnie tak jechać i znać właścicieli, chociaż wirtualnie

Kasiu to miłego urlopu z Rzeszowa do nas to już nie daleko może i będziesz też w naszych okolicach to zapraszam
a na drugi rok oczywiście zapraszam zapraszam będzie miło poznać Ciebie tak nie tylko przez forum
ania1110d 12:35, 09 sie 2017

Dziś mam troszkę czasu na zdj. to teraz może moje wrzosy
ania1110d 12:38, 09 sie 2017

Troszkę kwiatów