SUUUPER

chciałam górkę, żeby
1. zrobić ciurkadełko bo bardzo byśmy chcieli zeby nam cos ciurkało i
2. zeby zaslonic stelaz basenu/puste miejsce po basenie z perspektywy tarasu. ale te łezki załatwiają sprawę widoku
Gdzie dałybyście takie ciurkadełko?
Borówki i poziomki super pomysł

Żurawina? Koniecznie być musi (dziekuję, bo jakoś nie wpadłam na to, że to też może w ogrodzie rosnąć a moje dzieci uwielbiają żurawinę)
Nad malinami pomyślę bo mamy sąsiada z malinami i w sezonie nam przez płot podają wiec może nie warto? Byłyby pod thujami przy drewnianym płocie - w ostateczności na ulicę przejdą to się przechodnie posilą

Chciałabym mieć to co dzieci mogą sobie po prostu skubnąć w wolnej chwili. Nie będę sadzić marchewki, salaty itp - próbowałam ale z upraw wychodzą mi tylko pomidory koktailowe, ogórki i groszek
Zioła wsadzę do donic na tarasie
Makadamia- rozumiem ze to brązowe to warzywnik? Na razie wożę starszaki na naukę pływania ale basen mamy 110 a oni 110-122. W zeszłym roku mimo tłumaczeń i próśb ściągałam ich 3 razy z drabinki, aż zaczęliśmy ją po prostu zabierać i stawiać tylko na czas kąpieli...
Widzę że nawet moje wymiary naniosłaś na projekt

pięknie dziękuję

Pozostaje ustalić to, co możemy zrobić w tym roku - czy dobrze kojarzę ze zaczynamy od duzych drzew? No i koniecznie musze ogarnąć tę rabatę na froncie...