teraz zwróciłam uwagę na te paliki do drzew, no nieźle
A ja właśnie w temacie jestem, bo chcę wymiecić paliki przy Umbrach na wyższe, bo przy wichurach nawet nie chcę patrzeć w ich stonę, boję się, że kiedyś w miejscu szczepienia mi te korony pourywa.
Urlop się udał, tylko jeden dzień padało, w co nikt nam nie chciał wierzyć, bo prognozy pogody były całkiem inne
Tam niektóre paliki uginały się razem z drzewami Ja mam jedną Umbrę i podczas wichury też się bałam, że mi ją złamie. U Ciebie gdyby jakaś się złamała, to nowa odstawałaby już wielkością korony od innych, więc nacisk na wymianę palików większy. Też już myślałam o wymianie, ale na tym na razie się skończyło Pozdrawiam
Mój brat był w tym samym terminie co Ty i też tylko jeden dzień padało, wtedy gdy Gdańsk zalało, też nie mogłam uwierzyć, bo tu codziennie, ale pewnie wiesz, bo ogród solidnie podlany.
Witam serdecznie
Przyszedłem z rewizytą i już mi się podoba w tym miejscu Na rabatach posiadasz ogromne egzemplarze, dorodne i zdrowe Róże, hortensje, bukszpany ... te są naprawdę imponujące Ja też swoje tawuły kulkuję ale do Twoich im daleko
Zapisuję wątek do podglądania Pozdrawiam weekendowo
Witam w moim ogródku. Roślinki trochę urosły, cieszę się, że Ci się podoba U Ciebie topiary też dorodne, a rabaty bylinowe po prostu ekstra! Pozdrawiam