To nie wydmuszki, to styropian
Ok, no w końcu coś tam sfociłem, ale to nie wszystko. Interesują mnie różne techniki, więc i prace są wykonane w różnym stylu. Na początek haft z Asyżu (punto d'Asisi) - to krzyżyki ale na odwrót dalej haft hardanger lub punto in ago i na koniec szydełko Na razie to tyle, ale będzie więcej za jakiś czas
Do sobotniej wystawy i jarmarku już niedaleko, ale na szczęście właśnie zrobiłem ostatnie pisanki. No i znowu złapałem za pergamin.
Jeszcze dwie serwetki każda wykonana inną techniką. najpierw koronka klockowa a teraz koronka rumuńska - taki wiosenny motyw z narcyzami
Witam Dawid mi wpadla w oko deska(?) posrodku fotki,moglbys zrobic zblizenie i dokladny opis? Jest niesamowita....Jak zrobic takie cudenko ? Pomoz plisss
No to kilka fotek z pierwszego dnia wystawy A tu z autorem Mały pokaz będzie też w programie "Laur dla ogrodnika" za tydzień. Miałem straszną tremę przed kamerą, ale się jakoś udało
Dawid, super wystawa a program już wpisałam w kajet będę oglądała czy Ty masz na sobie jakiś żupan, który sam haftowałeś?