Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

gusiarz 22:20, 19 cze 2013

Magdziu - oglądam fotki i oglądam i dochodzę do wniosku, że różne odcienie zielonego ogrodu są najpiękniejsze. To jak liście buksików połyskują w przefiltrowanych przez świerki promieniach słońca... bajeczne ujęcia... Zielona zieloność najczystsza doskonałość Lenko - mistrzostwo... Będę chyba do tego dążyć, ale tylko w rabatach podwyższonych - tam będzie sama zieleń ew. ciut bieli... Tak mi się zamarzyło - to oddech dla oczu... rewelacja!!!
magnolia 14:54, 20 cze 2013

odchaczam , bo wypadł mi nie tylko 'czoskowy' azyl
popcorn 15:08, 20 cze 2013

Lena, ta jasnoróżowa róża - jak ma na imię? piękna!!
pozdrawiam!
Lena 06:44, 21 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Lena więcej fot!! Więcej!!
Ależ u Ciebie zmiany i pieknie, klimatycznie. Dzisiaj piekna pogoda wiec okazja do focenia będzie
Zachwyca mnie kadratowa

Ps współczuję gradu i ulew.

Marzenko hej

Kwadratowa wciąż mnie dręczy - otóż to oregano ją wypełniające chyba ciut za wysokie będzie i kusi mnie tam tylko karmnik - ale przeca ja wciąż ewaluuję
Jednak nie jestem konsekwentna i już wrzuciłam tam pas Liroipe....
Buziaki
Lena 06:56, 21 cze 2013

Karolina dziękuję że zaglądasz ,choć ja do Ciebie też tylko ostatnio rzadko piszę - czas !
Pozdrawiam Cię serdecznie
Kondzio dziękuję i zapraszam
Beatko witaj

Tulipanowca posadził mój M zanim jeszcze przyśniło mu się ,iż to ja przejmę władzę w ogrodzie
Jest normalnym drzewem w wieku ok 15 lat.Od paru lat kwitnie, aczkolwiek w tym roku mocno się woskowym kwieciem obsypał

Wieloszka jakże mi miło

Kwadratowa owszem fajna ,ale trzeba tu niestety wysilić wyobraźnię

Gosiu dzięki a Wy się nie zrażajcie bo z pewnością zastartuje

Myszko bardzo mi miło - o taki efekt mi chodziło aby z przodu cos i było i nie zasłaniało dalszej części.U mnie ogród istnieje praktycznie wzdłuż jednej części działki i domu,dlatego trzeba kombinować z nasadzeniami.pozdrawiam

Edyta odpisałam u Ciebie
Dasia witaj a za wyspę dziękuję

Lena 07:06, 21 cze 2013

Weroniko dokładne tak jest - woskowe kwiaty , trochę nienaturalne ale zachwycające

Anulka grad nie był taki straszny - tylko moje ogromne hosty nieco zbrzydły.
Pozdrawiam

Agnieszko dziękuję bardzo i zapraszam

Beatko,Zuza,Zawitka bardzo Wam dziękuję
Każdy ogród się zmienia,wciąż przez nas ulepszany ale ogółem daje nam radość niewspółmierną
Nie wyobrażam sobie życie bez kawałka ziemi

Karola miło mi
Enya Tulipek ma ok 15 lat - to kompletnie nie wymagające,nie chorujące drzewo - polecam. Ślicznie wygląda gdy wypuszcza pierwsze listki , stając się gęstym i dekoracyjnym drzewem

Madziu prawda? Mnie Liriope zachwyca - nie wymagające i piękne

Lena 07:14, 21 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Magdziu - oglądam fotki i oglądam i dochodzę do wniosku, że różne odcienie zielonego ogrodu są najpiękniejsze. To jak liście buksików połyskują w przefiltrowanych przez świerki promieniach słońca... bajeczne ujęcia... Zielona zieloność najczystsza doskonałość Lenko - mistrzostwo... Będę chyba do tego dążyć, ale tylko w rabatach podwyższonych - tam będzie sama zieleń ew. ciut bieli... Tak mi się zamarzyło - to oddech dla oczu... rewelacja!!!

Aguśka nieraz Ci wspominałam że mnie zachwycają zielone ogrody - sama mam marzenie takich dzielących ogród żywopłotów,przejść,niższych,wyższych - ogólnie chciałabym stworzyć ramy wokół domu aby czuć się jak w innej bajce Generalnie totalna sielanka w nowocześniejszym wydaniu....ależ naplotłam

Myślimy podobnie
Buziaki

Magnolia ależ cię u mnie dawno nie było
Apeluję raz jeszcze o wątek !!! Widziałam twój gabionowy murek i lawendę z karatawskim - czad !
Pozdrawiam i czekam

Karolina pnąca przy pergoli to Eden Rose 85 Ÿa jasna to Pastella Ÿ - kupione w Rosarium

Lena 07:37, 21 cze 2013

Eden Rose 85
Tylko jedno zdjęcie,bo reszta mi nie wyszła...

Pustynnik - zakwitł po 2 latach

Miłego dnia
rozajerycha 17:42, 23 cze 2013

Lena rusz tyłeczek w real to zobaczysz Irenkę i wiele innych osób ,a tak przy okazji ja zobaczę Twoje Lico "czarownico "))))))))
Martek
Borbetka 08:06, 24 cze 2013

Lenko, ale musiałam się "nacofać"! Zmian i pięknych zdjęć u Ciebie po wielokroć! Czosnki królują, ale to piękne rośliny są. Muszę je mieć, wkrótce czas ich sadzenia prawda? No prawie wkrótce, bo jesieni to ja nie chcę jeszcze. Czas cieszyć się latem. Bardzo podoba mi się Twój pomysł na studnię z obwódką. Ja cały czas myślę jak ją zamaskować. Pozdrawiam.