Ślicznie, bardzo ładnie, ogromnie mi się podoba gra światła, nie to co u mnie wszystko widać jak na tacy.....
Lenko czy Twój tulipanowiec jest szczepiony ? Mam ogromną ochotę na takie drzewko a gdzieś kiedyś wyczytałam, że lepiej kupić szczepionego na wybranej wysokości i nie wiem....... czy szukać takowego czy kupić normalnego.
Witaj Lena,
ale Twój ogrod pięknie ewaluował, aż miło popatrzeć. Mnie to napawa optymizmem, że prawie wszystko da się zmienić. Moją uwagę przykuł tulipanowiec. Ile lat ma, że tak cudnie kwitnie... może nie doczytałam . U mojej mamy jest 11-letni i ciągle nic.
To zdjęcie, które przytoczyła Agnieszka świetnie pokazuje Twój ogród. Na pierwszym planie kwadratowe rabaty, a w tle dalsza część ogrodu. Super, bardzo mi się podoba. A jeszcze wrócę do zdjęć wiosennych, wiosnę miałaś w pięknych kolorach. Tulipany, czosnki, ach sadzę w tym roku więcej cebulowych .
Witaj Leno wpadłam do ciebie podziwiać tulipanowca piękny na swojego chyba się niedoczekam Nati dała mi cynk że u ciebie kwitnie pięknie masz pozdrawiam serdecznie a to mój może dałabys mi jakies rady pliss