Miro ale sie ciesze, ze wpadlas, stesknilam sie juz za Toa i zekam z utesknieniem na reaktywacje watku Twojego
trikolorek posadzony wg rad na trawniku i podoba mi sie w tym miejscu
tam przy wjezdzie gdzie stolik jest rosnie juz maagnolka i jakos chyba nie pasuje jeszcze jedno drzewo. Po drugiej stronie nie moge posadzic drzewa, bo w ziemi sa jakies rury, ktore korzenie drzewa mogly by uszkodzic i mam zakaz sadzenia drzew w tym miejscu. Wogole drzew mi troche brakuje w moim ogrodzie ale jakos nie mam wyobrazni co ja bym jeszcze mogla i gdzie.
Z nowosci, ktorymi sie jeszcze tu nie chwalilam to zlozylam wypowiedzenie z pracy i od stacznia jestem wolna. Zle mi tam byo juz od dluzszego czasu.
Pisalam jakis czas temu, ze przenioslam pracownie. Teraz mam z niej widok na podworze. I to jest czesc mojego planu, bo w podworzu bedzie sklep z ceramika boleslawiecka
Grazynko kolorowe warzywa smakujapodobnie jak te normalne. Czyli buraki troche inaczej, marchewka raczej tak samo. Ja lubie probowac takie cuda
Wizytowka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"