Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

April 11:31, 10 mar 2021

Wiolka5_7 napisał(a)

Mi pozostają markety... na taras takie podłużne niskie antracyt a przy wejsciu jasne szare,ale chyba mam upatrzone w Obi,tylko kaskę szykować ,bo jednak donice to droższy wydatek

Masz zdolnego męża,fajnie mój się nie tyka takich prac.

W obi jeszcze nie byłam. Są antracytowe? Chcę takie ciemno szare, antracyt właśnie. Wejdę na ich stronę... ale wolę na żywo oglądać.
No właśnie, mało one nie kosztują a ja dopiero na misę wydałam makabrycznie dużo.
BASIA8 12:26, 10 mar 2021

Wiolka5_7 napisał(a)

Mi pozostają markety... na taras takie podłużne niskie antracyt a przy wejsciu jasne szare,ale chyba mam upatrzone w Obi,tylko kaskę szykować ,bo jednak donice to droższy wydatek

Masz zdolnego męża,fajnie mój się nie tyka takich prac.

Mój Mąż z tych co wszystko sam - jak nie umie i się nie zna to ogląda filmiki na you tube, dużo czyta i później sam robi. Nawet bardzo ładnie mu prace wychodzą. Dużo się oszczędza tym sposobem, bo teraz byle kto przyjdzie i pieniądze zaraz woła nie wiadomo za co i czemu tyle.
Wiolka5_7 12:50, 10 mar 2021

April napisał(a)

W obi jeszcze nie byłam. Są antracytowe? Chcę takie ciemno szare, antracyt właśnie. Wejdę na ich stronę... ale wolę na żywo oglądać.
No właśnie, mało one nie kosztują a ja dopiero na misę wydałam makabrycznie dużo.

Nie oglądałam ,bo planuję w kwietniu,maju kupić
No ceny są nie małe jak się chce kilka sztuk...
Wiolka5_7 12:52, 10 mar 2021

BASIA8 napisał(a)

Mój Mąż z tych co wszystko sam - jak nie umie i się nie zna to ogląda filmiki na you tube, dużo czyta i później sam robi. Nawet bardzo ładnie mu prace wychodzą. Dużo się oszczędza tym sposobem, bo teraz byle kto przyjdzie i pieniądze zaraz woła nie wiadomo za co i czemu tyle.

Fajnie masz z tym EMem
Mój co nie co też zrobi ,dobre i to a za resztę niestety trzeba płacic i to nie mało...
Wiolka5_7 13:04, 10 mar 2021

April napisał(a)

Nie oglądałam ,bo planuję w kwietniu,maju kupić
No ceny są nie małe jak się chce kilka sztuk...
Zakrecona 16:46, 10 mar 2021

Fajne ciemierniki
Agatorek 17:03, 10 mar 2021

April napisał(a)

Dokładnie tak

dzięki.
Wiolka5_7 17:32, 10 mar 2021

Zakrecona napisał(a)
Fajne ciemierniki

Ciemierniki dziękują gapię się na nie codziennie ,bo teraz latają taras-dom
AnnaCh 18:29, 10 mar 2021

Kwiatki na Dzień Kobiet śliczne, ja nie mam serca na razie do niczego, marazm totalny, z resztą nawet nie mam gdzie postawić tych donic, bo mam schody wejściowe do domu rozwalone...
Wiolka5_7 18:45, 10 mar 2021

AnnaCh napisał(a)
Kwiatki na Dzień Kobiet śliczne, ja nie mam serca na razie do niczego, marazm totalny, z resztą nawet nie mam gdzie postawić tych donic, bo mam schody wejściowe do domu rozwalone...

KwiAtki dziękują Aniu
To u Ciebie remont,fajnie kwiatki jeszcze zdążysz kupić

Pozdrowionka