Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Magleska 22:03, 03 maj 2018

Wiola Twój przedogródek jest prześliczny dojrzał ,rośliny masy nabrały ....fajnie
wyczytałam ,że platany na graby zamieniasz ,bo padły ....szkoda ich ,ale graby też piękne
Marzenaka 22:38, 03 maj 2018

Piękne zdjęcia, ogród jak z obrazka! Czyściutko, wszystko takie wypielęgnowane. Z przyjemnością się ogląda.
MirellaB 00:01, 04 maj 2018

Red Baron to aktualne zdjęcie? Wierzyć mi się nie chcę, że ta trawa u Ciebie taka już wysoka i częściowo wybarwiona. U mnie dopiero wschodzi.

Masz bardzo ładny ogród
eVka 08:05, 04 maj 2018

Matko, to zdjęcia aktualne? Hakone i red baraony nawet u mnie we Wrocławiu takie dorodne nie są. Super. Widać dobrze im i Ciebie czymś je podlewasz? Kompostujesz?
Wiolka5_7 08:14, 04 maj 2018

m_gocha napisał(a)
Dziewczyny "sprzedajcie" pomysł na profile aluminiowe w roli ekobordów. Szukam ale nie mogę znaleźć

U Polinki- Ogrodowy powrót do dzieciństwa na str.706 jest instruktaż
Wiolka5_7 08:16, 04 maj 2018

sylwai napisał(a)

Dzięki kochana,a gdzie ją kupowałaś,stacjonarnie czy wysyłkowo?

Stacjonarnie, dawno temu...ona mi rosła najwolniej, ale jak ja podzielilam i przesadziłam, to ruszyła
Wiolka5_7 08:20, 04 maj 2018

Magleska napisał(a)
Wiola Twój przedogródek jest prześliczny dojrzał ,rośliny masy nabrały ....fajnie
wyczytałam ,że platany na graby zamieniasz ,bo padły ....szkoda ich ,ale graby też piękne

Dzięki Madziu to prawda w przedogródku robi się busz, bo już w końcu nic nie przesadzam

Platany piękne,szkoda, ze u mnie nie było takich duzych jak ty masz, to na pewno by nie zmarzły...
ale graby również bardzo mi się podobają....no i jeszcze muszę upolować glediczję i koniec z drzewami w tamtej części
Wiolka5_7 08:21, 04 maj 2018

Marzenaka napisał(a)
Piękne zdjęcia, ogród jak z obrazka! Czyściutko, wszystko takie wypielęgnowane. Z przyjemnością się ogląda.

Dziękuję Marzenko, lubię tak
Wiolka5_7 08:23, 04 maj 2018

MirellaB napisał(a)
Red Baron to aktualne zdjęcie? Wierzyć mi się nie chcę, że ta trawa u Ciebie taka już wysoka i częściowo wybarwiona. U mnie dopiero wschodzi.

Masz bardzo ładny ogród

Akurat Red barona mam w 3 miejscach i ten pod ścianą domu jest taki duży i czerwony...

Dzięki Mirelko za miłe słowa
Wiolka5_7 08:28, 04 maj 2018

effka napisał(a)
Matko, to zdjęcia aktualne? Hakone i red baraony nawet u mnie we Wrocławiu takie dorodne nie są. Super. Widać dobrze im i Ciebie czymś je podlewasz? Kompostujesz?

Tak wczorajsze fotki

Hakone te starsze naprawdę są duże, jak na tą porę, im też nic nie robię...jedynie te młode z zeszłego roku i tego roku, częściej podleję i raz dostały florovitu....

Ja Red baronowi nic nie robię, a rośnie jak perz.... mamie i bratowej będę dawać te odrosty, bo szkoda wywalać...