Starałam się ,bo lubię równiutko
Tak myślę, że trawnik wygląda dobrze. Czekam aż ruszy po tych zabiegach. Pierwszy raz miał wertykulację,ciekawe jak po niej będzie rósł
Zdążysz jeszcze zwertykulować
Ja mam teraz remont,nic mi nie mów o sprzątaniu... ale do świąt się chatę odgruzuje
Dziewczynki powiedzcie mi czy jak po wertykulacji trawnik mi się przerzedził,to będzie ok czy będzie trzeba robić dosiewkę ?
Bo po tym zabiegu wygląda nieciekawie z bliska
Jednego sezonu u nas po wertykulacji trawnik nie przypominał trawnika . Został posypany nawozem podlany w w swoim czasie wyglądał jak z rolki bez dosiewania
Trawnik po wertykulacji wygląda całkiem dobrze jeszcze jak się naje nawozu to dopiero pokaże na co go stać Piękny ciemiernik, ja mam jednego kwiatka haha
Z daleka tak,a z bliska trochę widać ziemię
Tak dostał nawozu i wody i zobaczymy jak się zregeneruje. Poczekam do kwietnia jak będzie wyglądał nieciekawie to zrobię mała dosiewkę
Ciemiernik też mi się podoba,mam takie 3 tylko, że w pąkach ,ale za momencik zakwitną wszystkie
Jak to mawia Danusia, musi być gorzej, żeby było lepiej Trawnik się zregeneruje, takie krótkie strzyżenie zdecydowanie posłuży mu. Brawo, mamy to za sobą na rok
Mam nadzieję to nasza pierwsza wertykulacja ,dlatego nie wiem czego się spodziewać
Tak jeden punkt odhaczony.
Podlałam długo i obficie wczoraj, żeby nawóz się rozpuścił, za kilka dni powtórka