Iwonka i Wiola.
Te chwasty mnie martwia bo mają np mniszki dlugie korzenie i ciężko je wydlubac z korzeniem bo my te siatke na kreta mamy i te korzenie ja przerastaja.
Jeszcze mi rośnie ze 3 rodzaje z tymi korzeniami palowymi i te mnie martwią. Chyba nożem bedę wycinac.
Tylko czy jak kawalek takiej niby pietruchy zostanie w ziemi, czy to odrośnie?
Twój ogród śledziłam dużu, dużo wcześniej zanim ujawniłam się na ogrodowisku tak jak każdy zresztą zanim trafił podglądał inne ogrody Linie proste nadały elegancji i zmieniły się tak jakby to był inny ogród Twój był dla mnie inspiracja U mnie jest jeszcze duzo, dużo pracy, ale myśle że z pomocą ogrodowiska dam radę: pozdrawiam
Linie proste w duszy mi grają,ale z czasem odeszłam trochę od sadzenia pod linijkę i to mi się podoba
Na pewno będziesz miała piękny ogród z pomocą Ogrodowiska i oczywiście swojej pracy,bo samo się nie zrobi a potem będziesz patrzeć, podziwiać i cieszyć się
No powiem Ci , że ja ogród tworzyłam małymi krokami, wiele pomysłów i zmian było,ale doszłam już do końcowego etapu,teraz to pielęgnacja i jakieś kosmetyczne zmiany.