U mnie, najpierw w nocy padało, później od 13 burza, wichura i ulewa przez 2 godziny. I teraz znów pada, ale już spokojnie.
Wczoraj tylko doniczki podlałam .
Doniczki przy wejściu, a raczej ich zawartość, zachwycają
Piękne zestawienie.
Pieknie - teraz to zupełnie jakby inne miejsce czego to trawy nie czynią w ogrodach …
Nie wyobrażam sobie nie mieć traw . Fakt , że długo mam pusto na rabatach ale przychodzą takie dni , że z dnia na dzień ogród puchnie . Jeszcze czekam na moje hortensje i nic mi już nie trzeba
Dzięki za info o odkurzaczu. Bardzo mi się przyda .
Właśnie miałam Cię pytać ,czy już u Ciebie padało. U mnie też padało ,a wieczorem była ulewa. Wcześniej rozsypałam nawóz na trawnik . Fajnie się rozpuści .
Tak dużo się zmieniło przez tekilka lat,nie ten sam przedogródek... Tylko ścieżka ta sama i trochę roślin zostało a reszta pozmieniana
Jeszcze dziś tam tetrisy zrobiłam jutro obfocę bo ciemno się zrobiło
Ja też bez traw sobie nie wyobrażam ogrodu. Tak trawki fajnie rosną ,jeszcze hortki nam zakwitną i będzie buszowato i kolorowo
Madzia dzięki za pochwały idealnie to nie jest,bo petunie oklapły po ulewie a dziś jeszcze tetrisy robiłam do ciemnej nocy,bo jeszcze mi nie grało a myślałam że ogród mam już skończony ale to jak widać nigdy nie nastąpi
Wiola ale u Ciebie wszystko rośnie. Kocimiętka z sesleria mnie zauroczyły...Podaje tylko ten duet bo nie zdążyłabym wymienić wszystkiego co mi się podoba u Ciebie do północy