Miejscówka jak miejscówka ,ona poprostu tak ma, że non stop tłoczy pąki ,za to ją uwielbiam np świdośliwa kwitła 1 tydzień a ona już 3 tygodnie i nie przestaje
Dziękuję Myślę pomału jakie u mnie były by opcje trawnika, poza tym głównym za tarasem. Żeby też zachować wizualnie równowagę między rabatami i zielenią trawy. Te widoczki Twoje spełniają tę zasadę wzorcowo Też mnie zachwyciły te czosnki!
No mega wygląda ta rabata z czosnkami też mi się podoba
Dzięki!
Tak pogoda do kitu,ale z drugiej strony cieszę się bardzo na ten deszcz,bo był już potrzebny ,a poza tym zapowiadają jakieś upały,więc podlany obficie ogród jak znalazł
Ta część zmieniła się u mnie najbardziej ,jeszcze kilka lat temu były tylko tuje w koło , a teraz ogród nie ten sam
Ja nie potrzebowałam tutaj dużego trawnika do biegania ,bo mam w innej części ok 1000m2 takiego użytkowego.
Zresztą wolę rośliny ,architekturę niż wielki wymagający i kosztowny trawnik
Cieszę się , że Ci się podobają moje widoczki,dzięki!
Czosnki będą miały osobną sesję zdjęciową niebawem bo też mi się mega podobają
A to dobrze wiedzieć że trzcinnika też można jakby co przyciąć. Ja jeszcze nie próbowałam. U siebie w weekend przesadziłam trzy kępy ale podróż była krótka, tylko 40 metrów dalej i potem deszcz i deszcz więc pewnie nie zauważyły