Tym sposobem mam kontakt zapisany do oferty na cisy. Już wszystko się wypytałem. Zdjęcia były w dniu wysłania robione, bo to można sprawdzić
Nawet Pani zaproponowała wysyłkę na palecie i negocjację ceny. Oferta nie jest z tych najtańszych, a cisy karzełki. Ale chociaż nie patyczki, tylko rozkrzewione
Ja kupuję w A... Wszystkie rośliny których nie dostanę stacjonarnie i zawsze się dobrze przyjmują.
Lubię mniejsze sadzonki.
Też dostałam dzisiaj paczkę i jestem zadowolona.
Kilka lat temu też kupowałem i wtedy były pomyłki w gatunkach i odmianach, a rośliny malutkie. Ale w miarę dobrej jakości trafiłem. W tych najmniejszych doniczkach P9 zawyczaj. No i kilka z nich do dziś mam. Ba, nawet podzieliłem na kilka sztuk
A teraz (jak ktoś tu pisał na forum) ceny poszły mocno w górę, a jakość roślin mocno w dół. I to by się zgadzało. Teraz będę mega ostrożny przy zakupach on line
Marcin ja teraz robiłam kolejne podejście do zakupów online bo ceny w szkółkach były powalające i nawet mimo kosztów dostawy itp online wychodziło taniej też kupowałam między innymi kocimiętki i wkoncu jestem 100 procent zadowolona ,wstawiłam zdjęcia u siebie możesz zobaczyć .ale Wiolu Twoje zakupki też bardzo na plus .